Ukrainian Ottawa
-
Ошиблись чатом. Это группа для Оттавы, Онтарио
-
Чи є в Оттаві біржа праці чи щось подібне, де можуть допомогти з роботою?
-
Service Canada
-
Всім привіт! Розміщую оголошення за проханням знайомої. Якщо комусь цікаво, заходьте в її інстаграм. Мене звати Діана, я фріланс-художник та графічний дизайнер із академічною освітою. На даний момент я шукаю замовлення. Так я вже 2 роки працюю в основному з цифровим живописом та графічним дизайном; Паралельно практикую традиційний малюнок. Що я роблю? 🎨 Малюю портрети, пейзажі, ілюстрації звичайні або книжкові (олівець або цифровий живопис/малюнок) 📕 Графічний дизайн (обкладинки книг, календарі, візитки, постери, логотипи) 🖼️ Редагую/ретуширую фотографії: фотоколажування, корекція кольору, робота з ефектами, заміна фону, корекція зображення.
-
🇨🇦Ontario i Quebec🇨🇦 Якщо ви купили машину в Finance , а зараз плануєте виїхати з Канади та не повертатися,і у вас виникла проблема що робити з машиною? Ми викупимо її у Вас по хорошій ціні..По всіх питаннях, та уточнення інформації пишіть DM
-
доброго дня! чи відправляв тут хтось колись посилки meest? чи потрібно було вам друкувати адресу чи лишати без?
-
Нічого не друкували, на місці оформили посилку и все
-
Обойдите все заведения в вашем квартале. На каждой второй двери будет «требуется». Все кафе, магазины и суперы.
-
супер, дякую
-
На коробку на місці нам наклеїли, коли оформили посилку
-
взагалі нічого не клеїли на коробку?
-
А Ontario Works це таке саме чи щось інше?
-
всі питання до ділера Meest на 250 Greenbank rd. Ottawa Comfort Shoes. Степан все вам пояснить.
-
Ontario works це провінційний рівень, Service Canada це федеральный
-
You have to pay every month and everything is good !
-
Як живуть українці у Оттаві? Випуск з Оттави вже доступний на Youtube каналі "ДЕ ЖИТИ" Де жити - програма про життя тих, хто переїхав у різних містах світу. Дивіть на каналі і випуски з інших міст Канади (Монреаль, Торонто) та США (Нью-Йорк, Сан-Франциско, Вашингтон ДС, Майямі, Чікаго, Лос-Анжелес, Лас-Вегас) та міст з країн Європи, та навіть ОАЄ та Грузію
-
Привіт! Підкажить будь ласка, чи є можливість у оператора Bell докупити гігабайти? Використали майже всі і повідомленя, що швидкість дуже мала буде.
-
Доброго дня. Підкажіть якщо придбати авто в квебеку з їх сейфеті, то потрібно переробити сейфеті на онтаріо (я в Оттаві). Дякую. Які нюанси?
-
Треба міняти регистрацию (номера) на ОН, для цьоно треба проходити сефті в ОН, коштує 150$
-
Дякую
30 Jan 2023, 02:32
18 minutes ago