Ukrainian Ottawa
-
Вітаю. Можливо комусь з хлопців потрібна робота тут шукають працівника - Assured Automotive
-
Вітаю. На яку посаду?
-
Кузовні роботи. Англійська мінімальна може бути , і трохи розуміння як все робити. Там хлопці працюють в парі. Як раз для тих хто не знає мови і не має великого досвіду. Можу скинути резюме(зразок) для - Auto Body Prepper. Колектив гарний, майже всі канадці.
-
Доброго дня! Якщо можна, мені теж скинути зразок резюме. Дякую!
-
Контакти авто механіка в Оттаві я бачив у групі, мерсі можливо є рекомендації механіка в Гатіно?
-
В волмарті є пиво. Просто не во всіх.
-
В Волмарті нема алкоголю. Навіть пива
-
Неначе є нібито польсько-українські Pierogi (and Loaded Pierogi). Це не зовсім ресторації
-
В мене є, але розмовляє тільки іспанською, французькою та англійською.
-
Ніколи не бачив. Коли я мешкав біля Торонти, пиво можна було купити у Zehrs , це такий Loblaw в GTA. Тут можна купити Гатіно,наприклад. На заправках і SAQ
-
Підходить, англійська те що треба
-
Доброго дня, підкажіть українського нотаріуса в Оттаві для оформлення довіреності на майна та іншого Може хтось має контакти людини, яка займається такими питаннями
-
Тут раніше рекомендували Юлія Шулякевич (613) 238-8006, особисто не зверталась
-
Так, але не в усіх
-
За цією адресою у волмарті є пиво) 5357 Fernbank Rd, Kanata, ON K2S 0T7
-
+1 (647) 936‑2505 ANNA KUPRIEIEVA Ми до неї звертались за таким же питанням,залишились задоволені.
-
Добрий день, поділіться досвідом, як відправляли посилки до України. Бачу лише одне відділення Meest у взуттєвому магазині на Grennbank Rd. Може є ще якісь інші опції? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
В суперстор и в фудбейсик есть пиво
-
Дякую. я точно знаю у яких є😜 Але тому хто питав буде корисно)
-
Walmart 2210 Bank Street 😁 повно пивасіка
30 Jan 2023, 02:32
about 5 hours ago