Ukrainian Ottawa
-
Якщо пересад ка 1,5 години
-
І скоріш за все не встигнете
-
Міняють білети як не встигаєте
-
Чи нас можуть посадити на інший літак ?
-
А якщо не встигнемо на наступний літак. Треба знов брати білети ??
-
Please let me know if you are interested
-
Треба дозвонити і чекати на лінії довго, навіть хвилин 40 може бути. Але краще запитайте в группах Квебеку, там думаю більше шансів знайти відповідь
-
Всім привіт, Вже на пів дорозі у центр, Їду дивитися льодяні скульптури. І зрозуміла шо не знаю де їх шукати 😅 Підкажіть пліз (Моб інтернет слабкий шоб загуглити)
-
Зачем ваши бизнес тупые дискуссии в группе?
-
Були у парку сьогодні - дуже круто, багато сімейних розваг та всі безкоштовно!
-
Sparks Street та в Snowflake Kingdom - в парку в Гатіно Jacques Cartier
-
Шукати їх треба було тиждень тому між станціями Parliament and Riedou. Був там позавчора - майже нічого не залишилось - розтанули.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка хто добирався з Торонто до Оттави поїздом? Ви придбали квитки онлайн чи можна придбати в касі безпосередньо на вокзалі?
-
Купували в касі на вокзалі за пів години від відправлення
-
Були дешевші,але треба було чекати.Дитині молодшій вийшло 78
-
Велике вам дякую за відповідь!)
-
Подання податкових декларацій, реєстрація корпорацій та HST. Тел 647-819-2707.
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: dr.duct4@gmail.com
-
Подскажите, кто-то сегодня ездил в Гатино на выставку ледяных скульптур? Хочу завтра детей повезти, фигуры тают на солнце?
-
Доброго дня. Є хтось хто купляв квитки у обидві сторони і повернув зворотні квитки? Або підкажіть чим дешевше всього з Швейцарії прилетіти?
30 Jan 2023, 02:32
about 5 hours ago