Ukrainian Ottawa
-
У мене був зовсім кухонний великий
-
Дякую! Це просто не зовсім кухонний, але ніби і не такий, що вважається вже як зброя
-
Можна. Я брала два і три виделки ) проблем не було
-
Привіт, хто знає, чи можна буде взяти з собою в багаж ніж? Лезо десь 14.5см
-
так, дуже схоже на щось японське
-
в багаж, на в салон.
-
Раніше були волонтери , а зараз не знаю
-
Так, ми в багаж і плануємо
-
Підкажіть ще чи можна сигарети провозити і скільки, дякую
-
Там комісії великі і подвійна конвертація при знятті гривні в банкоматі. Тому відсотків 10 втрата на знятті як мінімум.
-
Немає там 10% . І великих комісій . 3 $ за зняття . Приват вчора рахував курс 28,62 .
-
Тоді чудово 👍🏻 Можливо у мене був інший досвід і банкомат інший. Було давно і щойно згадав що юсд знімав.
-
Здравствуйте, есть группа украинцев в Виндзор (Канада)
-
Блін ЛЮДИ !!!! Ви з України чи з московіі ??? Може хватить бути маскалями
-
Развитие вашего бизнеса в 2023 году – реальность, а не миф вместе с Digital agency "Wiwa" ! 🔥 Мы поможет вам в продвижении вашего бизнеса, творчества или личности и выведем на новый уровень дохода и узнаваемости! 📌 Мы специализируемся абсолютно на всех соцсетях, занимаемся настройкой рекламы, полностью упаковываем посадочные страницы и делаем так, чтобы вы имели заработок и успех уже в первые 2 недели сотрудничества 😎 Кроме того: 💼 Кейсы и портфолио предоставляем в личные сообщения 💫 Работаем на всех языках вне зависимости от вашего рода деятельности ✅ У нас самые лояльные цены на пакеты продвижения и настройку рекламы в штатах Всё это и многое другое вы сможете получить благодаря Digital agency "Wiwa" ! 😍
-
Підкажіть а є в Оттаві червоний хрест чи інша організація яка допомагає з першим житлом?
-
Коли прилетіли (не раніше) дзвоните що ви в Канаді, вам зараз необхідно житло. Надають готель на 2 тижні. Ми дзвонили коли приземлились в Торонто, що потрібно житло у Оттаві
-
Дякую🌷
-
Не можна. Ніякої гарантії що вам забронюють місце немає. Ми зараз тут з 3 собаками і все ок
-
А точно дадуть? Може можна якось домовитись завчасно? Ми просто ще з кішкою, тому переживаю
30 Jan 2023, 02:32
41 minutes ago