Ukrainian Ottawa
-
Тому якщо просто чекати і не чіпати їх,то ніхто нічого робити не буде,нажаль
-
Співчуваю. Я так розумію компенсацію теж не зробили за коробки?
-
Підкажіть будь-ласка,знаходжусь в Польщі більше року,хочу летіти в Канаду,в закордонному паспорті тільки печатка для отримання карти побиту.На руках карти ще немає,як краще летіти в Канаду???
-
Віза в Канаду вже ж
-
Сначала нужно сделать визу.
-
Ну логічно,що прямим
-
Як краще прямим чи з пересадками?
-
Ну тоді просто беріть квиток і летіть
-
Доброго дня В мене така ситуація я прилітаю в Монреаль і через годину в мене літак до Оттави я не встигаю забрати ворк перміт в першому аеропорту,може у хтось мав подібну ситуацію ?чи не можу я забрати перміт в Оттаві в аеропорті ?
-
Наскільки знаю ні. Або проситися без черги, або залишатися на слідуючий рейс. Якщо одна авіакомпанія, можна на ресепшні їм пояснити ситуацію і вони змінять квиток
-
То вже вам видніше. Я бачив у авіакомпаній ті самі рейси але проміжок пересадки більший
-
Мені здаеється що потрібно одразу змінити квиток
-
Та сама ситуація, дуже переживаю, і у нас ще кішка 😔
-
Всем привет, кто может ответить срочно. 😢❤️ Кто выезжал из Украины с животным, собака 12 кг. Какие правила, что требовали для выезда и в самолёт. И как связаться с авиа на счёт билета животному? Посоветуйте пожалуйста, очень сильно надо😭😭😭
-
Скажіть будь ласка, а що за компанія була?
-
Ви повинні зробити work permit в Монреалі обов’язково . Не переживайте, ви зможете обміняти квиток на найближчий рейс до оттави, багаж полетить за вами автоматично. Якщо будуть проблеми з авіа квитками, забирайте багаж і на виході в обміні валют ви зможете купити квиток на автобус до оттави (їхати всього 2 години)
-
Вітаю. Хотіла спитати, чи було таке в когось. Купила білєті до Канади та пройшло після покупки 4-5 днів і гроші не знімають.
-
Скільки коштує квиток на автобус?
-
Спочатку оплата, а потім буде лист на пошту з лінком де можна забукати зручний час
-
55 CAD
30 Jan 2023, 02:32
26 minutes ago