Ukrainian Ottawa
-
В найближчу? І там до якогось певного лікаря? Чи як?
-
Треба йти до walk-in клініки
-
В фб треба пост писати
-
Добрий день! Таке питання - чи законно їздити з українськими правами коли здала на G1? Ще не минуло 60 днів після приїзду до Канади та у мене права не забрали.
-
Українська ІТ компанія RemSoft.Dev шукає локального сейлз представника для розширення клієнтської бази. Досвід в продажах вітається. Звертайтесь в ПП для деталей
-
Доброго дня! Якщо в сина права без трьох джинів два роки він може піти вже задавати на канадські або треба почекати дл 2х років? Права видані в Польщі . Дякую
-
Ще нічого не здавали. Я просто не зовсім розумію він може одразу після g1 сдавати на g2 якщо павам два роки або ні? Де по це можна почитати?
-
Ні, якщо ви вже здали на G1, то ви їздити не маєте право. Тільки після G2-GFULL
-
Англійська мова для всіх бажаючих. З нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення
-
Дякую. Пошукаю
-
В будь-яку вокин клініку можете поїхати, але я не впевнена, чи вам приймуть без хелс кард
-
Хотіла розповісти про те, що можна пройти медичне обстеження в країні де ви перебуваєте, але чомусь адмін видаляє моє повідомлення. Кому цікаво, пишіть в приват. (Це для тих, хто тільки збирається їхати до Канади)
-
В самій Оттаві? 3тис приблизно, але ж залежить, яке саме житло- чи то невеличке кондо, чи таунхаус, багато ще залежить від району. Але взагалі треба розраховувати на 3тис. Тим більше, що зараз відсотки по мортгідж взлетіли майже вдвічі, то ж лендлорди платять за житло вдвічі більше кредит, тому підіймають ціни
-
Так, кімнату в таунхаусі можна знайти за 800, зі спільною кухнею, санвузлом і т.д
-
Как вы говорите за 800?
-
А вы можете помочь найти комнату
-
Кімнату в межах центру за 800 можна зняти
-
Можна на Kijiji подивитися чи на маркетплейс
-
Можете подсказать где искать
-
Дякую, а підкажіть якщо знаєте райони Overbrook та Vanier South вважаються хорошими? Або які райони варто розглянути, щоб просто жити і поряд магазини були, бо робота з дому і машини нема.
30 Jan 2023, 02:32
about 5 hours ago