Ukrainian Ottawa
-
Будь ласочка, поділіться контактами перукаря та майстра з гель-лаку!
-
Доброго вечора, так я маю досвід
-
Привіт, порадьте будь ласка 3-4 райони Оттави де зазвичай знімають житло, хочу завтра з Монреалю приїхати подивитись 🙂(Дякую заздалегідь)
-
Добрый день. Делаю маникюр не дорого приезжаю на дом если не сильно далеко
-
www squareone ca ми тут робили. 14 Дол виходить в місяць (це покриття на 1 мільйон доларів)
-
Дякую!
-
How are you all
-
Hello
-
Ваньер достаточно безопасный район, с восточной стороны много социального жилья что многим не нравится. Оттава очень безопасный город в сравнении с Торонто или Монтреалем. Селиться в Оттаве не стоит где стреляют. Это район Ottawa South, от Bank St направление на восток, Heron Rd и Walkley Rd. Второе место это Мунизбей, где водопад, пара блоков на запад. Третье место это Британия Парк, пара кварталов по Карлинг на запад. Ну ещё не стоит в Канате рядом с ядерным объектом MDS Nordion жить, это где Морган Грант. Есть ещё в 150 км от Оттавы на север по речке Оттава ядерный могильник ЧалкРивер, там первый канадский ядерный реактор рванул в своё время, более 50 лет назад. Так что Северная Каната, и особенно около речки, не самые лучшие места. П.С. Заключения не мои , сохранила себе в заметки )
-
Дивно а мені вже двічі говорили і попереджали остерігатися району Ваньєр, попереджали корінні Канадці, один з них працював начальником Пожежі в Оттаві.
-
тут треба розуміти що небезпечний район по канадським міркам і по українським - то різні райони😁
-
Це дівчина писала , теж давно мешкає в Канаді . Нічого не можу відповісти , просто її текст переслала 🤷♀️Ми в Бархевені , нам подобається .
-
Доброго ранку) Дівчата, шукаю кабінет район Даунтаун або Гатіно (ближче до мосту) або район Plato.(Не за всі гроші світу хотілося б 😀) Якщо є якась інформація, напишіть в особисті .Дякую ☺️
-
Тут людей на вулиці майже немає(якщо це не даунтаун), шанс відхопити від тіпочків мінімальний😀
-
А можна запитати? На вашу думку та спостереження за мірками України, що означає небезпечний район? І яка різниця між Канадськими?
-
Вибачте, але ви нічого не знаєте про закономірність і механізм злочину, ваших досліджень у цій галузі недостатньо, мало людей на вулиці менше злочинів!) Це ваше експертне рішення?
-
Боже, шо ви така серйозна. В моєму повідомленні смайлик стояв. Подивіться крайм рейт по районам Оттави та й все. По Україні інформація недостовірна, тому що багато випадків просто не доходить до поліції
-
Дякую
-
я експерт по кількості людей в даунтауні та області, задавайте ваші питання!😎
-
Ну людина мабуть очікує що в чатіку сидить начальник поліції і розкаже їй що до чого)
30 Jan 2023, 02:32
Post 5569 of 27575
about an hour ago