Ukrainian Ottawa
-
И мне плиз
-
Могу написать в личку :)
-
Добрий день! Пише вам репетитор з англійської мови. Хочу запросити вас на свою робочу сторінку в інстаграм.Це БЕЗКОШТОВНО, там я виставляю цікаві пости та сторіз)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ У мене є робота. Мені було цікаво, чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте принаймні 2-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би двічі на день допомагав мені орендувати нерухомість онлайн і заробляти 500 доларів на тиждень. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати,
-
Доброго дня дівчата ! Мене звати Вікторія, я майстер манікюру, маю досвід 6 років, працюю в техніці гелевого укріплення, запрошую вас на манікюр 💖💅 Район Каната Мої роботи можете подивитися на моїй сторінці інстаграм victoria_haimour
-
все номера фейковые через разные приложения, так они регистрируют аккаунты в телеграмме, это не те личности, которые за себя выдают
-
❗❗❗не ведитесь на эту хероту, они забирают у вас сначала Фейсбук, а потом гугл аккаунт
-
а чтоб люди не велись на это, пока админ не удалит этих придурков, я бы рекомендовал закрепить сообщение о том, что это мошенники
-
потому что таких аккаунтов, опять же, из-за фейковых номеров сотни, всех не перебанишь и в содержании такого рода сообщений нет ничего такого, чтобы банить, на первый взгляд но к сожалению это мошенники поэтому если админ видит такие сообщения, где видно, что переведено через переводчик, имя фамилия на английском, то сразу в бан можно оформлять
-
Це доречі дуже дивно, як щось напишеш не так то адмін видаляє. Я вже кілька разів скаргу відправила і досі ці повідомлення є в групі і хтось поведеться
-
тоже верно, но если его последним вывесить, то часть информации зацепит глаз
-
Не думаю, що багато хто читає закріплене
-
Парковка включена. Коммунальные услуги оплачиваются дополнительно.
-
Плюсую. Ольга професіонал своєї справи💪