Ukrainian Calgary
-
TURO якщо в власників, там є машини на різний смак
-
Маєш receipt? Здай де купив :)
-
Доброго дня? Хтось знає чи може летів так, Швейцарія пропускає 17-річних підлітків? Хочу купити білети де пересадка буде в Цюріх, а зі мною буде хлопець 17 років, боїмось що не пропустять, хтось стикався?
-
Доброго дня, хтось летів до Канади з котом або собакою з Європи ? Які прививки, папери треба предʼявити?
-
Всем Привет Продам 4 стула . Хорошее качество 80 $
-
Добрий день,прилітаю зі своєю дівчиною 27 липня,може хтось знає чи хтось здає 1 Bedroom з 1 серпня.
-
Доброго дня, хто летів Westjet через Париж, як ви реєструвалися і багаж на рейс? Онлайн чи в аеропорту?
-
Добрий ранок, Калгарі🏙️ Залишу вам нагадування, що можу приготувати для вас та вашої родини смачні, домашні тортики. 🌸 🍰Наполеон з заварним кремом пломбір. 40$ 🍰Медовик з сметано-заварним кремом (з натуральним медом)40$ 🍰Шоколадний спартак (крем на ваш вибір)45$
-
Всім привіт. Можливо хтось буде виїжджати в кінці серпня та планує перездати квартиру. Шукаю від 24.08 ( в цей день прибуваємо)
-
хто вилітав з Варшави і мав деякі перевищення чеккед багажу по кг або сума сторін трохи більше за 158см, як пройшло все ?
-
С добавкою летіли, в нас взагалі ніхто нічого не питав. Жодні документи не перевіряли. В нас був лише паспорт де вказані всі вакцини та радіочіп
-
В аэропорту, в мене теща летіла з Варшави.
-
Дякую, а що таке добавка?)
-
Порода собаки)
-
Спасибо что отозвались;) Пешеходная зона это какое расстояние от школы?
-
Вы можете посмотреть рейтинг школ и по отзывам выбрать себе. Детей забирает автобус если вы живёте за пешеходной зоной школы и заполнили заявку на автобус и оплатили его. Плюс остановка автобуса может быть на некотором расстоянии от дома.
-
На картинке зона для нашей элементари школы. Вы можете загуглить "название школы walk zone" или на сайте cbe найти нужную школу и там с большой долей вероятности будет подобная карта.
-
Большое спасибо 😉
-
Всім привіт ! Продаю праску 35 cad
-
а якою авіакомпанію летів ?
30 Jan 2023, 02:45
about 6 hours ago