Ukrainian Calgary
-
Цікаво , чи є тут якійсь ферми , теплиці . Щоб прийти на підробіток. Наприклад фрукти , овочі позбирати. В гугл карті дивилася , але не зрозуміло що там🤔
-
Вітаю! Шукаю кімнату для себе, з 1 серпня! Район даунтаун. Бажано щоб співмешканка була дівчина!
-
Доброго вечора) Дуже потрібен бухгалтер ( консультація) бажано україномовний та район SE?
-
Також шукаю таку роботу. Можливо недалеко Калгарі (Ейрдрі, Окотокс…)
-
Тому все те що ми робили в Польщі, Європі чи Україні . Тут все не так . Тут інакше
-
Ну в місті нічого такого немає. Я всю гугл карту передивилася. Все за містом . Можливо я щось пропустила. Біля Окотокс є Саскутун фарм. Але я немаю авто щоб туди дістатися. На півдні в районі Легаси є овочева ферма Вішенка. Але там власниця росіянка. Переглянула її сайт. То туди не хочу. Єдиний вихід переїхати кудись в село де є ферма або на авто добиратися. Але в селі жити не найкращий варіант.
-
Я хотіла наприклад ягоди чи клубнику, чи якісь овочі позбирати. Показує що за містом є поля . Все воно за містом . Тут в місті немає. Тому таки без авто тут важко
-
Дякую за вичерпну інформацію;)
-
Доброго ранку, я бухгалтер, пишіть мені в приват, проконсультує.
-
Порадьте будь ласка стоматолога українського. Бажано щоб приймав з провінційними бенефітами. Калгарі
-
Робила рентгени, чистку, лікування та оновлення пломб 5 зубів ,все по бенефітам. Cranston Dental Market, лікар Назарій Бабʼяк , спілкується українською. Дуже детально все розповідав, постійно запитував як себе почуваю, зробив все максимально швидко і гарно. Якщо підете у цю клініку , вкажіть що прийшли по рекомендації Iryna Babych
-
У вас вийшло безкоштовно по провінційним бенефітам ?
-
Так, я нічого не платила, все по бенефітам
-
Дякую велике
-
Підтверджую, що Alex не бот, купувала дещо, все прекрасно!
-
Дякую 🙏🏻
-
Я теж вже зробила більше 5, все буде ок
-
Як раз зараз туди їду, але записали до іншого лікаря і нас 5 не знаю чи влізе в бенефіти
-
Всем доброго дня! Компания по ремонту бытовой техники: холодильники, посуда-мойки, стиралки и сушилки. Ищет опытных сотрудников, подчеркиваю опытных. Уровень английского средний. Все детали пишите в ЛС Спасибо!
-
Всім привіт! Не підскажете де можна перекласти оцінки з диплому на англійську?
30 Jan 2023, 02:45
about 4 hours ago