Ukrainian Calgary
-
Бенефіти ніколи такого не покриють, а от операцію на серці якраз зроблять безкоштовно. І так гріх жалітися, Канада ніколи не давала стільки плюшок, як зараз тим, хто по CUAET приїхав
-
Багато людей, в групах(
-
Вітаю, не покриє. А мозок вам хто промивав?)))
-
Так тут дело в большинстве случаев не в доходе а в том что выхода нет. Кризис из-за нехватки жилья. Поэтому и цены такие. У среднестатистического канадца на каждый 1 доллар дохода - 1.5 доллара долга. Но живут как-то. Конечно, теоретически жилье не должно превышать 30% gross дохода. Но ведь у большинства так не выходит. Даже у местных причем.
-
Зайдіть на Alberta Health і знайдете всю потрібну інформацію. Дивного нічого немає, просто читайте першоджерела
-
Якщо люди мають гроші, то чому б і не зняти квартиру дорожче. Не розумію вашого «невміння»
-
Згадую філіппінців в Дубай які працюють на 600$ в місяць, 200 відправляють батькам, на 200 знімають бедспейс і на остаточні живуть ще й лишається))
-
Проблема скоріше в невмінні розпоряджатись грошима
-
Я живу тут 10 років і в Америці десь 3 жив. Поміняв близько 10 робіт і спілкувався з багатьма місцевими, тому мій висновок зроблений на цьому.
-
Це результат статистичний. Так є. Винятки є у всіх країнах. Ме за це зараз не говоримо. Мова йде про більшість населення.
-
Євген вам думаю краще пояснить. Він тут значно довше.
-
Таке відчуття, що не знаєте, що українці так само живуть в Україні - у кредитах
-
Ну ви просто всіх канадців під одну групу гребете
-
Ні в Канаді ні в США, наскільки мені відомо - ні.
-
Тема йде про то що навіть в нас люди вміють відкладати, жити по можливостям і рівню доходу
-
Ми не за це говоримо зовсім а за те що хто не може собі дозволити дороге житло - все одно його бере
-
А про співвідношення боргу до доходу
-
Ми говоримо про інше а не про мати гроші і зняти дорожче
-
Багато місцевих мають інший менталітет і думають не так як ми. Вони можуть усе життя в кредит жити і не вважають що це щось страшне. Так виховуються з дитинства. Потім беруть кредити на освіту і так дальші...
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Отправка по всему миру! Предлагаю Вам постельное детское и взрослое ЛЮКС качества! Индивидуальный пошив. Ткань: 100% Хлопок. Любые размеры! Любые принты. Есть отзывы и инстаграм. Детальнее пишите +380679878434
30 Jan 2023, 02:45
Post 12224 of 36024
about 15 hours ago