Ukrainian Calgary
-
Дякую 👍🏼
-
Так
-
І що у них по цінам? Дорого?
-
Шукаю 2х кімнатну квартиру, буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Продається Hyundai Santa Fe 2007. Надійна машина на зиму.
-
Усіх вітаю ! У кого бала така проблема: відрізняється одна буква в імені. В правах одна,у паспортах інша! Будуть проблеми? Якщо так-як вирішується!? Дякую
-
Всем привет . Сдается комната в бейсманте . Район Таксудо Парк . Цена 850 со всеми оплатами .
-
Так, але там україномовні дівчата, це найкраща фірма
-
Це українець?
-
Українська/рос
-
Кто то в курсе можно ли взять в аренду авто в одной провинции и вернуть в другой?если есть контакты таких сервисов буду благодарна,интересует бс-альберта
-
Дякую. Вони англійською розмовляють
-
Доброго ранку. Маю таке питання. Чи є тут нашомовні нотаріуси.
-
Доброго ранку. Ми проходили медогляд. Але не міняли вокр перміт. Так як там стоїть опен. Працюємо і все добре. Не обов’язково міняти . Це якщо не будете з дітьми працювати
-
Дякую вам)
-
Мені прийшла відкрита віза на той самий термін, що й перша
-
Просто чула що кажуть що на рік дають без обмежень, так як іміграційний медогляд дійсний тільки рік
-
Термін такий самий, як і в першого, це той самий WP з тим самим номером, тільки без обмежень Знімати потрібно якщо ваша професія є в списку заборонених
-
‼️ Даю безкоштовні цікаві та корисні онлайн-уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Доброго вечера хто останнім часом знімав обмеження з WP? На який період вам видали новий WP? І чи обов’язкового знімати обмеження?
30 Jan 2023, 02:45
about 2 hours ago