Ukrainian Calgary
-
Удаленно с Калгари можно работать?
-
Привіт. Шукаю хорошого барбера, може бути не українець. Бажано район SE. Буду вдячний за рекомендації)
-
Безкоштовно. Забирати в Ердрі. Тільки самовивіз
-
Привіт хтось знає де купити чихуахуа в Калгарі?
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Top Secret 🤫 Women Have Needs 🫠 Serviceswomen4@gmail.com And Get What You Want.. Совершенно секретно 🤫 У женщин есть потребности 🫠 Serviceswomen4@gmail.com И получите то, что хотите..🍌
-
Шановна спільното! Допоможіть з пошуком роботи . Живу в Калгарі NW. Можу прибирати, мити посуд в барах/ресторанах, доглядати за дітьми, і т.п🙏🙏🙏
-
Всем привет, подскажите пожалуйста в sky 360 нужно ли платить что то дополнительно при посещение этого ресторана? За сам подьем ничего же не нужно если ты в ресторан идешь?
-
Хорошо, спасибо большое
-
Добрый день, нет, платите в случае, если не идёте в ресторан после резервации
-
В 5 хвилинах Автобусна розв'язка 15-20хвил метро 5 хвилин пішки до магазину аптек тренаж залів Кафе бари відділення банка CIBC
-
Хочу перездати свою 1 bedroom квартиру Ціна 1832 Депозіт 999
-
Всім привіт) можливо хтось буде ближчим часом їхати з України в Калгарі, дуже потрібно дещо привезти)
-
Проте за співвідношення ціни, якості та локації погоджуюсь Занадто дорого здають вам
-
Виставляйте на фейсбук маркетплейс Там найлегше знайти потенційних орендарів, багато шукають житло саме там
-
Виставляйте у фейсбук та kijiji, тут навряд чи перездасте Ціна космос, місцеположення не дуже
-
Привіт всім)підкажіть будь ласка гарного косметолога 🙏буду дуже вдячна)
-
Девочки, кто-то может посоветовать женского врача хорошего? Если говорит по русски/украински -вообще отлично.
-
Доброго дня, шукаємо мамі попутників на Україну. 15 листопада з аеропорта Калгарі?
-
Віддам безкоштовно дитячі іграшки, NW, пишіть в особисті
30 Jan 2023, 02:45
Post 18626 of 35833
about 5 hours ago