Ukrainian Calgary
-
Цены остались прежние вроде
-
Привет. Кто знает почему билеты подешевели в приложении калгари транзит? Это одноразовая акция какая то, не понимаю? Обычно только дорожает все😁
-
Аааа точно, и правда
-
Раньше за 112 месячный проездной был
-
А есть разница между ними ?
-
Можу допомогти
-
Доброго дня, шукаю роботу. Останні 7років працював електриком.
-
Де знайти соц працівника в Калгарі?
-
Пробуйте звернутись в Steve’s
-
Все що не з собою задекларуєте в своїй першій декларації
-
Я купувала. Оформлення. Страховка по бажанню.
-
Проїзний береться до кінця календарного місяця. З першого числа ціна повернеться
-
Що саме цікавить?
-
Дорогі мої. Я Пoчaлa збiр для мoгo чоловіка він – чудовий чоловік, тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя і потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань.Прошу дати йому шанс жити повноцінним життям.. 💳Картка монобанк Сергія 4441111155448883 PayPal cergiyce@gmail.com
-
Доброго дня, хтось вже пересилав посилки в Україну? Чи користувалися послугами Meest?
-
Дорогі мої. Я Пoчaлa збiр для мoгo чоловіка він – чудовий чоловік, тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя і потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань.Прошу дати йому шанс жити повноцінним життям.. 💳Картка монобанк Сергія 4441111155448883 PayPal cergiyce@gmail.com
-
Приезжаю в Калгари 7 числа. Ищу работу с 10декабря. Мужчина 30 лет. Мувинги, заводы, склады, стройка( подсобник, без специальности). Учусь быстро, расторопный. Английский школьный, но в процессе. Желательно чтобы первый месяц без авто можно было добраться
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂
-
На проїздні в грудні знижка 25%
-
Доброго дня, чи треба дитині до 2х років проходити плановий перший медогляд? Той що у термін 90 днів? Дякую
30 Jan 2023, 02:45
13 minutes ago