Ukrainian Calgary
-
Був на вашій лекції у центральній бібліотеці) Пізніше буду звертатись до вас!
-
Можу порадити людину
-
Можете встановити безкоштовну програму з google play. Шукайте за ключовими словами albertadrivingpracticetest
-
Так, це я
-
Так, скиньте будь-ласка
-
Добренько, дякую за довіру. Запис на подачу податкових декларацій у мене вже відкрита. Якщо треба я вам у приватні можу скинути посилання на запис
-
А я це читала в якійсь з іміграційних програм. Тілтки зараз не згадаю, чи федеральна це програма, чи по Альберті. Треба заново передивитись. Може, й навіть це експрес ентрі. Там або фул тайм за рік, або парт тайм за 2 роки, але так, ніби умова саме в кількості відпрацьованих годин
-
Напишіть у приватні
-
Друзі виникла проблема з оплатою за iCloud+ користуюся банком cibc привʼязав до Apple Store і до оплати за iCloud+ але платіж не відбувається в додатку банку немає ніяких повідомлень про відмову платежу в банку питав там кажуть що з їхньої сторони обмежень немає Можливо хтось мав таку проблему підкажіть як вирішити її
-
У cibc завжди все працює, по їхнім словам, а по факту просто безтолкові співробітники Переходьте на інший банк, з cibc час від часу будуть проблеми
-
Я привʼязував дебіт aple pay працює норм а от оплата за сховище айклауд не проходить в знайомої так само вона навіть кредитку пробувала
-
Якщо це про дебіт, там зазвичай є 2 варіанти на вибір, карта з інтерак і без нього, вам потрібно підключити ту де пишеться interac, щоб з неї списувалася оплата
-
Cibc таке враженн ніби переповнене індусами, і софт тож пишуть індуси Я лише пару днів їхньою апкою користуюсь і вже багато разів на глюки натикався Це мене зі старту сильно напрягає, але всучили платинову картку і безкоштовне обслуговування на два роки, то вже покористуюсь
-
Доброго вечора , порекомендуйте лікарню де можна записатись до сімейного лікаря ?
-
Есть барберы толковые?
-
Нео по типу монобанку, онлайн банкінг Кредитку та дебіт можна використовувати вже через 10хв після відкриття аккаунта
-
Мені здається у всіх банках 1-2 роки безкоштовні, а та платінова картка, то одного місця) Найкраща апка у Neo та Scotiabank
-
Скиньте мені також форму будь ласка, планувала до Вас звертатися) Дякую!
-
Переноска для животных 20$
-
Вітаю Можливо хтось здає кімнату для пари?
30 Jan 2023, 02:45
Post 22708 of 36067
about an hour ago