Ukrainian Calgary
-
Старые контакты не работают 🥹 Надеюсь кто то подскажет может у кого то приезжали родные недавно
-
Добрый вечер ребята подскажите пожалуйста номер офиса куда можно позвонить и зарегистрировать отель так как моя мама приезжает через две недели я связался по-старому имейлу но он уже не работает кто подскажет и у кого есть свежие новости
-
Писала сюди
-
Только через Хитроу можно
-
Всім привіт! Де купити українську продукцію на подарунок в Калгарі? Не важливо що це, напій / одяг / аксесуари Буду дуже вдячна 🙏 потрібно на подарунок на пʼятницю
-
Дякую
-
Клевер самый топовый по будням весь день коктейли 7 баксов
-
Десь в центрі
-
Порадьте будь ласка не дорогий але хороший бар, де можна посидіти! (Не ганделик)
-
А можно будь ласка силку на нього
-
Шукаю дівчину Julie Kostiuk, маємо її листи в скринці. Можливо жила в квартирі до нас. Може хтось знає її
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка. Я брала в кредит телефон, але скоро їду з Канади як я можу оплатити решту суми за нього яка залишилась? Що потрібно зробити?
-
Привіт а куди можна резюме відправити
-
Сдается комната в большом доме . Соседи - Украины . Район Далхаузи . Цена 750 $ с коммунальными Заезд с 1 марта . Больше информации в лс
-
Не краще запитати там де брали телефон?
-
Там де брала телефон сказали подзвонити 611 , Такшо толком нічого не розумію Добре шо не 911
-
Спасибо
-
Пробачте їм цей кредит😝
-
Всім привіт можливо хтось має гривні на картці переведу долари
-
Дякую
30 Jan 2023, 02:45
Post 25200 of 36110
about a minute ago