Ukrainian Calgary
-
Кто-то работает в UPS?
-
Не під скажете де буде проходити змагання?
-
Vitaly SND надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 392 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Где автосалон находиться?
-
Всім привіт, допоможу с записом на візу в сша не на 2026 рік, роблю все під ключ.
-
Доброго вечора! Хто знає хорошого стоматолога, бажано нашого. Дякую
-
Вітаю!Порадьте дієвий засіб дитині,коли дуже сильно пече горло?І де реєструватись щоб мати сімейного лікаря?Дякую!
-
Это аналог Тантум Верде в Канаде, только действующее вещество работает лучше.
-
Да, недавно выписывали эту полоскалку - хорошо снимает боль и воспаление.
-
Ідіть по сусідству по пошуку Walk in clinic Medical centre Та питайте: Hello! My name is Olena! Do you take new patients? I need family doctor! Багато хто набирає.
-
Так щас же наоборот сложно найти врача
-
Привіт! Маю таке питання, може хто з вас брав сонце захисні окуляри по бенефітам? Можете поділитися де? Дякую всім !гарного дня)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи буде у мене штраф якщо я не заповнила декларацію за 22 рік але була в Канаді декілька днів?
-
В walk in clinic идите и жалуйтесь что болит горло
-
По рецепту?
-
Кто-нибудь знает людей, которые могут написать хорошее резюме?
-
Матвей тоже может его выписать и продать.
-
I have got terrible sore throat
-
Доброго дня!Підкажіть шукати медогляд потрібно біля місця проживання чи є спеціальні центри?Дякую!
-
О спасибо! Это наш район!
30 Jan 2023, 02:45
Post 26566 of 35829
about 6 hours ago