Ukrainian Calgary
-
Да, недавно выписывали эту полоскалку - хорошо снимает боль и воспаление.
-
Ідіть по сусідству по пошуку Walk in clinic Medical centre Та питайте: Hello! My name is Olena! Do you take new patients? I need family doctor! Багато хто набирає.
-
Так щас же наоборот сложно найти врача
-
Привіт! Маю таке питання, може хто з вас брав сонце захисні окуляри по бенефітам? Можете поділитися де? Дякую всім !гарного дня)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи буде у мене штраф якщо я не заповнила декларацію за 22 рік але була в Канаді декілька днів?
-
В walk in clinic идите и жалуйтесь что болит горло
-
По рецепту?
-
Кто-нибудь знает людей, которые могут написать хорошее резюме?
-
Матвей тоже может его выписать и продать.
-
I have got terrible sore throat
-
Доброго дня!Підкажіть шукати медогляд потрібно біля місця проживання чи є спеціальні центри?Дякую!
-
О спасибо! Это наш район!
-
Фармацевт
-
Мы тут 1,5 недели как Я пока не очень в курсе разговоров в чате
-
Кто такой Матвей?😅
-
Всегда пожалуйста
-
‼️‼️З 1 квітня буде вільний 1 бедрум бейсмент, сучасний ремонт та техніка на кухні, пралка сушка свої, своє окреме опалення, окрема система вентиляції, окремий вхід, безкоштовний паркінг вздовж вулиці. Контракт на рік але можна зїхати в любий момент, попередивши за місяць наперід. Адреса Cranbrook park SE ціна 1400 сад якщо живе один або 1600 коли живе пара чи сімʼя. В ціну входять усі комунальні послуги та інтернет. Кому підходить ціна район, в особистих повідомленнях розкажу детальніше по бажанню
-
Цей весь процес - зробити сін номер , потім відкрити рахунок в банку, і тоді реєстрацію на виплату..
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка скільки по часу плюс-мінус займає оформлення виплати?
-
1-2 дня
30 Jan 2023, 02:45
Post 26574 of 36059
5 minutes ago