Ukrainian Calgary
-
В Registry сходите. Там Вам всё расскажут.
-
Аналог Альмагеля в Канаде, продается в Walmart
-
Всім привіт! Шукаю дорослого відповідального студента з рівнем А1 (beginner) в пару своєму учневі 🇺🇸 Детальніше про заняття: Заняття в парі підійдуть вам, якщо .. - у вас є мовний бар‘єр та страх робити помилки, -вам не вистачає мотивації та дисципліни займатись індивідуально, оскільки займатись в парі буде значно цікавіше 👯, - вам набридли одноманітні заняття без достатньої кількості мовної практики. На заняттях в парі у вас буде можливість навчатись більш динамічно, інтерактивно та головне - регулярно 📎 Також на заняттях зі мною ви стовідсотково будете вивчати те, що актуально вам та якомога більше контактувати з ЖИВОЮ англійською (наприклад, переглядаючи Тік токи, відео та інші автентичні матеріали). Більшу частину заняття ви працюєте в парі (спілкуєтесь, обговорюєте один з одним запитання, порівнюєте свої ідеї) , я спостерігаю за вашою роботою та даю фідбек КОЖНОМУ 📝 💵💵Вартість уроку - 18CAD Напишіть мені в особисті, щоб безоплатно протестувати ваш рівень знань та підібрати курс, який підійде вам найкраще🌸
-
Можливо комусь потрібна. Працює дуже добре. Простотпереїхали в Апартмент і вона нам не потрібна. 80$
-
Доброго вечора, є два квитки завтра в банф на автобусі, 20$ туда і назад (тобто $10 в одну сторону). Автобус в 9:00 з даунтауну та з Банфу в 19:30
-
Spring box, матрац + колесики, стол с 4-мы стульями. За всё 50$. Забрать нужно завтра с 14:30 до 16:30. Downtown
-
Кто хочет завтра поехать на лыжи в саншайн. Скипас пол цены 50 дол. Есть 1 место
-
Змінити права можна безкоштовно до 17 квітня. Потрібна постійна адреса. Адреса готелю і po box не підходить
-
Я був за цією адресою. Там працює багато українців.
-
Здравствуйте, есть у кого контакты перевозчика мебели ?
-
Дуже дякую
-
І Англійська, якщо потрібно
-
Українська та Російська
-
Англоговорящий или русско- ?
-
+1 587 585 7711
-
Вітаю, а де можна прочитати інформацію, що до 17 квітня?
-
Дивно, а мені в реджистрі сказали, що немає дедлайна.
-
Ходила в реджистрі, мені таку ж інформацію сказали.
-
Ну, дивіться самі, я краще зараз поміняю, щоб потім не платити купу грошей і не чекати рік
-
Мені теж сказали там що до 17 квітня, а далі треба буде тест складати.
30 Jan 2023, 02:45
Post 27537 of 36141
about 3 hours ago