Ukrainian Calgary
-
Всегда работают волмарты и прочие магазины
-
А из-за таких знатоков поедут люди двери обнимать
-
По крайней мере юге города 100% ничего не работало
-
И в праздники они просто работают по скороченному рабочему дню
-
И сегодня редко у кого выходной, у всех был в пятницу
-
Вчера все работало хотя вчера была пасха
-
Хорошо) 👌
-
Ні, новий WP не потрібно, якщо попередній ще дійсний.
-
А в чем проблема позвонить в магазин и спросить открыты или нет? , не проще в укр группу писать
-
Чи є тут хтось, хто працює в доставці? Дякую за інформацію
-
Inna надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 834 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ну так, деколи катаюсь як немає шо робити.. якщо Ви про доставку їжі , а не котиків)
-
Все доброго дня . Подскажите пожалуйста ходил ли кто на оплачуевымый больничный , напишите в лс что да как , очень благодарен буду за информацию
-
Доброго дня може комусь цікаво Продаю молоко відсмоктувач Майже не користувалася так як не було молока
-
Віддам ліжко з електро підйомником (піднімаються підголів'я та ноги). Металевий каркас, ортопедичний матрас. Безкоштовно, самовивіз, район Bridgeland.
-
Вообще не трудно, просто удивляюсь с логики.. вот и все) А так то сам бывал в таких ситуациях много лет тому назад. Теперь всегда звоню и не смотрю что Гугл или их расписание пишет или что д рузья говорят.
-
Ты шо перетрудился ответить? То что сюда писать это была ошибка - признаю 😂гадюшник
-
Ні, якщо він у вас чинний на момент вльоту. І якщо ви пройшли мед екзамен, який треба пройти по прильоту.
-
2 рази вже літала в Україну і поверталась. Ворк перміт від 2022 року. Офіцери при прильоті перевіряють.
-
Всім доброго дня. Потрібна робота в Калгарі. Мені 27 років. Будова, мувінг, автосервіс. Маю driver license CLASS 1 Дуже вдячний за будь яку інформацію.
30 Jan 2023, 02:45
about 5 hours ago