Ukrainian Calgary
-
Віддам ліжко з електро підйомником (піднімаються підголів'я та ноги). Металевий каркас, ортопедичний матрас. Безкоштовно, самовивіз, район Bridgeland.
-
Вообще не трудно, просто удивляюсь с логики.. вот и все) А так то сам бывал в таких ситуациях много лет тому назад. Теперь всегда звоню и не смотрю что Гугл или их расписание пишет или что д рузья говорят.
-
Ты шо перетрудился ответить? То что сюда писать это была ошибка - признаю 😂гадюшник
-
Ні, якщо він у вас чинний на момент вльоту. І якщо ви пройшли мед екзамен, який треба пройти по прильоту.
-
2 рази вже літала в Україну і поверталась. Ворк перміт від 2022 року. Офіцери при прильоті перевіряють.
-
Всім доброго дня. Потрібна робота в Калгарі. Мені 27 років. Будова, мувінг, автосервіс. Маю driver license CLASS 1 Дуже вдячний за будь яку інформацію.
-
Всім доброго дня Мене звати Інна ми з родиною переїхали в Калгарі
-
Якщо будешь покидати Канаду, можу посидіти с твоєю собакою, чи приглянути за Роксоланою. За кіло помідорів.
-
Welcome
-
Нужен профессионал 😭
-
Есть клиника, но оно оч далеко и не факт что хороший стомат
-
Всем привет! У кого есть контакт хорошего стоматолога? (Желательно, кто общается на укр, рус языках)?
-
Спасибо, к ним схожу
-
C u smile dental care
-
Ну у нас оч хороший опыт
-
Уже сходила и занесли инфекцию, поэтому хочу к нашему врачу попасть
-
Ну тогда не бойтесь и идите к англоговорящему
-
🔴Привіт)🙌🏼 Займаюсь ремонтом КОМП'ЮТЕРІВ ТА НОУТБУКІВ У Калгарі! Також можу здійснювати роботу на місці. • Відновлення даних 💽 • Технічна очистка та заміна термопасти • Ремонт/Оновлення/Заміна/Встановлення програмного забезпечення • Заміна обладнання 📀⌨️ • Збираю повністю новий ПК (ігровий або для роботи)💻 •Підбір ПК або ноутбука за потребами (Б/у– Нові)👨💻 • Діагностика пк/ноутбука за домовленістю 🔥 • Встановлення Windows 👨💻 • Встановлення безстрокової Microsoft 365+Adobe (10pragrams) - Виклик на місце (до вас до дому)-20 $
-
Добрий день , хто допоможе написати резюме?
-
Написав приватне повідомлення
30 Jan 2023, 02:45
3 minutes ago