Ukrainian Calgary
-
Это скам с вероятностью 99%)
-
Це ясно,якого ці бариги так спокійно тут постять?Треба напевно написати скаргу в МЗС ,бо ці консули зовсім берега попутали
-
Так давно кажуть. Продають по 200$ місце
-
Тоже слышал ,но лично не знаю людей которые бы за деньги купили слот Вполне может быть что реально купить его за деньги,но шансов попасть на скам в разы больше
-
Я чув що дійсно слоти робочі продають
-
Питання навіть не в цьому,а що немає слотів,і консульство з цим якось завʼязано
-
Ну консульство не розраховане на таку кількість людей яка з'явилася за 2 роки
-
Це можливо,доречі
-
Добрий день Подаю анкети на Грін Кард
-
Всім привіт. Перездаємо студію з 1 листопада, контракт до 1 травня з можливістю продовження оренди. Адреса: 333 17 Ave SW Ціна: $1299/міс може бути трохи дешевше, сьогодні розмовляли з лендлордом+паркінг(при потребі) Депозит: $999 Вода,опалення входить в ціну(додатково тільки за світло платити) Можно з домашніми тваринами Поруч магазини, до зупинки сітрейн 10 хвилин пішки, також багато зупинок прямо під будинком. З головних плюсів це ціна та зручне розташування.
-
Записываем в Украинские консульства для оформления нового паспорта по всей Канаде
-
Підкажіть будь ласка, як можна тепер зайти на аккаунт в IRCC, потрібно дістати letter щодо ворк перміту, коли був виданий ще в 2023 році. Захожу по посиланню, не працює.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Привіт , знову шукаю людей які зможуть погрузити , завести та вигрузити речі Напишіть мені будь ласка 😌
-
Доброй ночи! Подскажите ребята, где машину переобуть?
-
Готуємо до CELPIP та IELTS, професійно і ефективно. Інструктори українці та носії мови.
-
Good Wat Tire NE Calgary, гарні араби працюють. Не дорого і швидко.
-
У кого є свій бізнес, можу допомогти (безкоштовно) з приводом клієнтів/збільшенням прибутку. Можете в особисті писати
-
Здається однокімнатна квартира, приблизно 561 кв. футів, за адресою 1235 11th Ave SW. Заїзд з 13-15го листопада, і до 5го грудня без оплати. Оплата вже за наступний місяць. Поруч знаходяться Tim Hortons, Calgary co-op, Calgary co-op Whiskey в 5-10 хв ходьби Dollarama, Chevron i Safeway. Також кілька автобусних зупинок і в 10 хвилинах зупинка c-train. Вартість: - 1850 CAD/ month - Пральна машина, сушарка та посудомийка в апартаментах + балкон - Можна з тваринами - Водопостачання і обігрів входять в місячну плату, окремо рахунок тільки за електроенергія залежно від використання. - Паркінг за корему плату 170 CAD/ month. - Також в білдінгу є зал для тренувань, ігрова кімната, більярд, кінозал, тенісний корт і два патіо. Для вигула тварин і з встановленими грилями для відпочинку. Це все входить в місячну плату, потрібно тільки бронювати час в додатку, але обмежень по використанню немає. За додатковою інформацією, або для огляду квартири, пишіть в приватні повідомлення.
30 Jan 2023, 02:45
Post 34430 of 35790
about an hour ago