Ukrainian Calgary
-
Я тоже так подумал, когда увидел анкету, но когда отправил заявку, решил заглянуть в гайд (вовремя...), и там пояснение, что те, кото ты добавляешь - это твои иждевенцы или дети. Потому и спрашиваю, кто сталкивался с такой же проблемой, чтобы было дальше?
-
Ні, обміняти не можна. Тільки нову відкривати, ми з Британськоі Колумбіі приіхали, іздили в registri відкривали по новй, сказали нову хелс карту ждати 2 міс.
-
Дякую
-
Піти у registry сказати, що хочете айди карту, дати своі документи, вас сфотографують, через 2 неділі прийдите і заберете 14 дол коштує, можна там картою розрахуватись.
-
Доброго дня!потрібна квартира для сім’ї з 2 дітьми.район rend faster
-
Шукаємо житло для сім’ї з 2 дітьми район Mckenzie Towne Community .потрібно як найшвидше
-
Без машини трудно, житло не дають, черги великі
-
Нужен человек способный установить ПО на ПК, провести работу по разбивкам жесткого диска, установить антивирус, сделать так что бы все это гармонично работало на ПК (laptop hp) при необходимости доставлю человека к ПК и обратно домой
-
Будь-ласочка)
-
Дякую))
-
Не хвилюйся, їдь в аеропорт і там де сидять дівчата волонтери, біля них знаходяться службовці які допоможуть вам.
-
А як вирішили цю проблему, що говорили офіцеру коли повернулись з ворк пермітом в аеропорт ?
-
Привіт. У мене була схожа ситуація. Все ок, не
-
Доброго дня, потрібна ваша допомога. Ситуація наступна. Взяв я в аеропорту work permit, сьогодні ішов у servis canada робити SIN number, сказали що мені потрібно повернутись в аеропорт в гейт, де мені видавали work permit і замінити його. Наскільки я зрозумів чогось там не хватало думаю якогось числа. Хтось знає що мені потрібно замінити в аеропорту в work permit ? Дуже вам дякую
-
Смотря к чему вы привыкли. Я вот с ужасом вспоминаю херсонские маршрутки, где нужно было ехать как шпротина в банке и кричать свою остановку 😁 Лично мне норм тут на маршрутках кататься, хоть и редко ходят, но почти везде. А так конечно же лучше иметь машину. Иногда складывается впечатление что тут нет тротуаров. Хожу на работу по обочине, собираю мелкую щебень себе в ботинки)
-
Добрий день, можете скинути посилання для оформлення грошової допомоги. Дякую, всім гарного дня
-
Всім привіт, може хтось порадить барбера в даунтаун, треба підстригти малого, переживає, щоб не зіпсували)))
-
Пришлите мне пустой email вышлю вам в ответ инфо Refugeecoordc@gmail.com
-
Wins
-
Ребят, кто знает комиссионки в Калгари? Напишите названия, пожалуйста.
30 Jan 2023, 02:45
4234/36397
about 4 hours ago