Ukrainian Calgary
-
Добрий день, можете підказати, як добре і по чому піднотуватися до здачі тесту, дякую
-
Direct Energy або Enmax?
-
Всім привіт, шукаю квартиру 2bedroom, дякую)
-
Благодарю Вас ❤️
-
587-968-4891 -Андрей ,инструктор по вождению в Калгари. Цена 50 долларов в час. Сам не пользовался ,если честно ,его услугами,но судя по отзывам ,от друзей и знакомых ,хороший инструктор. Надеюсь ,что он решит вашу проблему :)
-
Ви б написали свій номер телефону, або ще щось, щоб можна було розкидати по групах в тому числі і на Фейсбуку.
-
Мені казали, що їх декілька. Тому краще запитати в лендлорда
-
Ось я колись собі схом'ячила, на всяк випадок. Ділюсь
-
Найкраще підготуватися до здачі теорії це почитати "drivers guide ukr покрашений ". Знайдете його в цій групі. Коли будете здавати теорію, попросіть щоб вам ввімкнули українську мову. Взагалі переклад тестів нормальний так само як і переклад " drivers guide ukr". Відповідь в тестах один в один подібні до теорії в цих правилах
-
Є окремий чат знайомств, можу поділитись, якщо треба.
-
Добрый день, кто работает в строительстве или знает кого-то кто работает в строительстве, или может кто знает где требуются строители ( лучше внутренняя отделка ) дайте пожалуйста контакт, спасибо и хорошего вам настроения! Калгари
-
Доброго усім дня! Дуже цікаво дізнатись від вже проживших в Калгарі зимою людей яка сама мінусова температура була цією зимою? 😊 Дякую за відповідь!
-
🚚Хтось працює Truck driver/Delivery driver? Цікаво дізнатися ваш досвід та які є + та -
-
Receiving 10BTC after investing 1BTC, this is what I never expected. You shown me that investing in your platform is the only solution to financial freedom. Thanks for putting an undying smile on my face Sir. If you're interested kindly contact him by clicking the link below and start earning
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{FIRST KEY HOMES} ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШОЇ ДЕТАЛІ
-
Температура в среднем была около -10 - -15. В сумме недели 2-3 было -30 - -35. Климат сухой, потому даже такая погода переносится относительно легко. Когда было -33 я оделся тепло по слоям и в итоге мне было жарко даже.
-
Доброго дня усім !! Я шукаю з 10 травня кімнату дуже бажано облаштовану меблями бо нема з собою окрім постілу нічого. Я охайна , спокійна весела 😃 без шкідливих звичок . Хотілось біля вестбрук , чи десь біля центру бо нема машини і поки не планую 🏡🍀
-
Щось якийсь коротенький список бажань)))) Багато хоч якесь житло шукають, навіть пусте 😄
-
Доброго дня, максимальне мінусове значення цієї зими було -43 (-49 по відчуттях з урахунком вітру). Середнє значення цієї зими -14.7 що складає тепліше ніж зазвичай, «теплі» дні переважали через що літо буде жарким по місцевих мірках.
-
😅😅
30 Jan 2023, 02:45
Post 4726 of 35833
about 4 hours ago