Ukrainian Calgary
-
Вони ніяких тестів і єкзаменів по їзді не здавали. Я також чекаю але ще неприйшов пластик😮💨
-
Нічого подібного, якщо вдосталь водійського досвіду дають фул, сам отримав фул.
-
Мені вчора прийшли, отримав фул, а в тимчасових були gdl
-
Не обязательно, вам попалось плохое реджестри. Потому что у них с 31 марта были отменены временные права 5 класса. Если у вас есть от 6 месяцев стаж вождения то вы имеете право получить 5 полный класс
-
Добрий вечер а CUAET продлили до липня,але це тобі потрібно щоб в тебе віза уже була чи просто встигнути подадити заявку?
-
Я при оформленні запитав працівника, вона сказала будуть фул на пластику, якщо вдруг прийдуть gdl, приходьте ми вам обміняємо на фулл. І безліч знайомих теж отримали фул, так що нічого тут дивного і вдача тут ні при чому, в Канаді діють закони а не вдача)
-
Тобі несказанно пощастило !
-
Так але коли наприклад я подав заявку і невстигну вклеїти візу до липня цього року?то можу чекати до наступного.Я правильно розумію?
-
Від подачі заявки до вклейки візи, в основному проходить 2-3 місяці, я не рахую ті випадки коли люди чекають пів року і рік, то швидше виключення
-
Подав заявку, отримав запрошення на біометрію, здав біометрію, отримав запрошення на вклейку візи, вклеїв візу ...от і все
-
Це дуже велика різниця! Я взагалі не розумію як люди їздять на 5 GDL. Їм повинно бути соромно !!!
-
Тобто коли подав заявку то можешь чекати пока тобі візу вклеють жо наступного року?
-
До липня приймають заявки по спрощеною програмою, а в'їхати в Канаду потрібно до березня 2024
-
Ахахах в мої сестры були польські права зі стажем 2 роки. І міняє вона на 7 клас зараз потрібен тільки тест по правилах і потім аж все інше до 5 класу 😮💨
-
Дякую просто у нас випадок це дитина без біометрії чекаєм тільке на неї,як і більшість.Дякую вам!
-
Заявки приймаються до липня, заявка це не лише онлайн анкета а і здана біометрія, щоб ваша заявка рахувалась потрібно здати онлайн анкету і пройти біометрію до липня місяця, а на вклейку візи і приїзд в Канаду у вас буде час до березня 2024
-
Я готовий ! Гроші вперед за два тижні !)
-
Віртуальним працівникам потрібна домашня робота. Ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Надішліть мені повідомлення, якщо ви готові піти, щоб я міг розраховувати на вас якомога швидше.
-
То мій сарказм !
-
Вірно
30 Jan 2023, 02:45
about 6 hours ago