Ukrainian Calgary
-
Не знаю, якщо чесно, але я додала європейську картку до епл пей і розраховуюсь тут будь де
-
Спасибо ☺️
-
3 доллара за снятие здесь и 1.8% от европейского банка
-
А какая комиссия? Не помните?
-
Мы к примеру не заморачивались, а просто сняли налик и положили на канадский счёт
-
Дякую
-
Прийшов час змінити обстановку і привітати сонце особисто😀 На заняттях в парку Ви маєте можливість добре відпочити, займаючись фізичними вправами. Йога – це комплекс зі статистичних вправ, де практикується розтяжка і дихальна гімнастика. А після захоплюючого заняття йогою, можна з насолодою прогулятися по парку. Для кого підійде: 🌱Для дівчат і жінок , що хочуть потурбуватися про себе , зарядитись енергією та привести розум в гармонійний стан 🧘🏻♀️ 🌱Підтягнути тіло, підготуватись до літнього сезону🤸 🌱Підійде йога будь-якого рівня підготовленості, тому що під час практики робота йде на силу, гнучкість і витривалість. 🌱Ніяких обмежень за віком. Заняття практично не мають протипоказань. Запис в приватні💌 Місце : 240 Crescent Rd NW, Calgary, AB T2M 4A3 Просторий парк з шикарним краєвидом П‘ятниця О 18:30 Потрібен коврик, зручний одяг і вода Перше заняття 10$ До зустрічі на килимку🙌
-
Друзі, привіт! Підкажіть, будь ласка, для оформлення Fair entry де потрібно взяти підтвердження доходів, якщо я ще тут не працюю. Дякую🙏
-
вау, а є така обява в ФБ? Я би її закинув в ФБ Дозвілля в Калгарі, там народ чисто знудився
-
зашліть мені ссилку, пореклямую
-
та цих груп зараз....як псів нерізаних )
-
в особисті вислав
-
О! Не знала про таку.. яка назва групи, або можна ссилочку? Дякую🙌🌸🌸🌸
-
Дуже вдячна!
-
не треба, я звідси ссилку кинув туди
-
Потрібно запитувати безпосередньо в тому садочку, куди хочете віддати дитину. По-різному може бути.
-
Віддаю рамку для ліжка - дабл-бед без матраса. Розміри матраса - 53*73. Кровать в хорошому стані. Легко збирається. Пишіть в особисті якщо цікавить
-
На пікнік якщо в даунтауні, то можна ось сюди- Princes Island Park
-
Всем привет, подскажите пожалуйста где можно хорошо отдохнуть, чист на пикник сходить в черте города
-
Могу ошибаться, но, кажется пенсионерам вообще на год проездной там оформят ( по Faire entry)
30 Jan 2023, 02:45
6 minutes ago