Ukrainian Calgary
-
Дякую🙏
-
Нам fair entry скинули на пошту українська православна церква святого Володимира. Там є волонтери і вони допомагають всім не обхідним.
-
Мені в них на місці в Fair entry видали папірчик з прийнятими документами і що я маю донести proof of income. Тобто я з цим папірцем маю підійти до соцпрацівника, вірно?
-
От іменно ця клініка сьогодні відмовила
-
Здесь люди очень любят проводить время на природе, особенно если погода позволяет. Так что не будет в черте города мест, где поменьше людей
-
Ми вчора ходили в Essence medical centre, 100$ по часу 2 години. Запис був на наст день на будь який час
-
До соціального працівника ви маєте принести Fair Entry. Для підпису. А на місці заповнити той папірець який видать на місці. Ви там свої дані лише записуєте. З усім цим до людини яка вам оформить проїздні і направить до каси щоб купити ці проїзні на місяць.
-
Пишете соц работнику и ждёте, пока не придёт письмо.
-
Насчёт него знаю, но хотелось бы больше чуть пространства, где поменьше людей и атмосферно
-
Можете через wise перевести по идее. Комиссия может быть меньше и курс получше
-
Видно хтт яку хоче - таку і ставить, я навіть за 280$ знаходила🤯
-
А ви сказали що вам саме імміграційний тест потрібнен? Бо там вони на потоці.. може вони подумали, що вам треба лікар?
-
В цій клініці, де я, 150. Але я думала, що ця ціна стала.
-
Сказали що нових людей не приймають
-
Ми до того були 1,5 міс. в черзі в North Medical Centre (який в довіднику новоприбулого) але там 140$ ціна. А тут 100 то вибір очевидний:)
-
Ого як круто й швидко Ви!
-
Сказали що не роблять? Чи що?
-
Поняла, спасибо
-
Все привет. Кто-то может посоветовать невропатолога в Калгари?
-
Друзі потрібна допомога з роботою для моєї мами занімається клінінгом, працювала в Польщі 4 роки на компанію Biosa System. Допоможіть з роботою в Калгарі, буду дуже вдячний
30 Jan 2023, 02:45
about an hour ago