Ukrainian Calgary
-
Так можете, я як бухгалтер займаюсь відкриттям компаній та повним супроводом. За деталями пишіть мені в приват.
-
Прошу допоможіть дівчині, що шукає квартиру чи будинок з 2 спальнями. Дуже спокійні порядні люди. Це моя донечка.
-
Мені теж цікаво!! Ви щось дізнались?
-
Всім привіт) 19го лечу до Калгарі. Цікавить питання: які ліки і у якій кількості можна брати у багаж?
-
Може й не перевіряли, не знаю
-
Я брала дуже багато, ніхто нічого не сказав
-
Дякую)
-
Пшла отсюда
-
Марійко, знайшли житло?
-
Друзі якщо по приїзду в Калгарі ворк Перміт з відзнакою Employment Location : Ontario nes , то потрібно міняти на Альберта ?
-
Зверніться до Centr for Newcomers на Марльборо
-
Шукаємо житло з 1.06 Ми сім’я 2 дорослих + дитина + песик. Можливо хто з’їзжає, напишіть будь ласка в пп🙏🏼
-
Шукаємо 2 кімнатну квартиру, бажано вже з меблями. Недавно переїхали в Калгарі. Прохання писати в приват.
-
Шукаємо 2 кімнати ,2 дорослих + 2 дитини 🙏
-
Віддам за ананас матрас квін сайз та спрінг коробку. Район SW
-
Только не в ручную кладь. Будут досматривать и спрашивать. Только в багаж
-
Безкоштовно Матрас розміру сінгл Є декілька плям
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 3. Матрас розмір double + в комплекті матрас бокс В хорошому стані Ціна 80 дол 4. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 5. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 45 дол 6. Матрас розмір queen В доброму стані Ціна 50 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Усім привіт, якщо хтось хотів собі s23 ultra, в моєму магазині зараз на них знижка 673$, локація - Market Mall Також ще діє пропозиція 39$ за 20 гіг від кудо/файдо
-
Привіт, хтось кидав гроші з канадської на українську карточку?
30 Jan 2023, 02:45
7724/36826
7 days ago