Ukrainian Calgary
-
Розумію що багато питань, намагаюсь підготуватися до переїзду
-
Зрозумів. Дуже вам дякую за відповіді. Підкажіть будь ласка, які документи треба мати щоб замінити водійське посвідчення? Чи потрібно мати переклад на англійську завірений нотаріусом та документ про досвід запрошений через Дія
-
Якщо ви один, то можете зняти кімнату, це значно дешевше. Можете звернутись до ccis, вони можуть найти вам хоста на місяць безкоштовно на перший час. А питання умов - у кожного свої, десь жорсткіші, десь ні
-
На пр ще треба підтвердження вашої освіти. Майте скани вашого диплому, для їх евалюації використовуйте wes та apostile in ua
-
Добрый день всем, скажите пожалуйста на счёт ворк пермита, при получении в первом аэропорту Канады, идём в миграционный офис для получения, и там должно быть указано что получили по CUAET? Как это должно выглядеть вообще?
-
Я читав що наче робочий досвід може рахуватися у Канаді як би це був диплом вузу. Але не знаю чи правда це
-
По диплому економіст, але я не працюю за спеціальністю з моменту закінчення навчального закладу. Зрозумів що помилився коли вже його закінчував та попрацював по спеціальності деякий час поки вчився. Спеціальність без диплому це Інформаційні технології.
-
Імміграційні офіцери вам поможуть на місці. Там будуть дві черги умовно, одні по іміграції, друга для місцевих. Вас не пустять в Канаду, так сказати, без отримання Ворк перміта, на місці розберетесь
-
Ну то скажете їм. Все буде ок, ви не перші і не останні мігранти тут, це норма, переживати треба лише на місці при пошуку роботи і житла
-
Зрозумів. Дуже дякую вам за відповідь
-
Шукайте чат в телезі Calgary IT
-
Ну т.е. я им скажу что по CUAET, и они сами сделают? Просто читала случаи что кому-то не ставили эту пометку и прочее, и скоро уже лететь, а нервов все больше 😅
-
Також є питання, чи можливо у Канаді мати одночасно Self Employment та Employment Contract? Щоб наприклад була можливість поки буде пошук роботи , виконувати якусь тимчасову роботу для країн Европи чи США, та мати гроші на перебування у місті, поки буде очікування відповіді від роботодавця. Розумію також, що можливо спочатку прийдеться приймати ті умови що пропонують. А у вільний час ще десь підпрацьовувати, поки все не нормалізується. Бо все в Канаді напорядок дорожче, ніж у Европі чи на батьківщині
-
Ви айтішник на даний момент? Бо в них є окремий чат, де по роботі краще шось порадять, ніж тут
-
Майте при собі letter of introduction та паспорт, а там у них в базі вся інфа є про вас
-
Спасибо 😊
-
Три місяці, потім перездавати тест плюс водіння
-
на словацьких можна їздити не міняючи ?
-
Люди, таке питання, хто здавав тут теорію, тест на водіння, там питання на англійській мові? Дякую.
-
Мову за вашим вибором, потрібно тільки співробітнику реджистрі про це сказати, на якій мові хочете здавати
30 Jan 2023, 02:45
8525/36826
7 days ago