Ukrainian Calgary
-
Ви везли в багажі?
-
я кілько то років тому робив. основне те що вам підтвердити все повинні у вашому вищі звідки й надішлють потрібні папери
-
Підкажіть будь ласка, медогляд можна здати в будь якій клініці чи є спеціальні?
-
Кину в лс
-
На офсайті є список клінік які підходять для цього
-
Аналогично. Уколы, шприцы, 3 упаковки нимесила, вообще без проблем, антибиотики.
-
Раджу не економити на таких речах і не купляти найдешевші
-
Купуйте краще до приїзду в Канаду, щоб у вас буде менше головного болю. Вам буде чим зайнятись і ви собі подякуєте, що подбали про це заздалегідь. Я купувала у Берліні у звичайному магазині електроніки по типу нашого Комфі
-
Я особисто купляв в Канаді
-
Я розумію. Перехідник на вилки зможете знайти і в Європі і в Канаді
-
Питання трішки інакше, техніка то підтримує, але вилки інакші
-
Без різниці якщо ваша техніка підтримує 110-240V
-
Чи купував хтось перехідники до розеток в Європі? Підкажіть будь ласка де можна замовити? Чи краще на місці це купувати?
-
Привіт, хто може допомогти завтра чи післязавтра перевезти речі з даунтауну на Dalgetty Drive? Напишіть, будь ласка, в приватні одразу з ціною) дякую)
-
Ми купляли в Канаді в best buy за 30 доларів Там для нашої вилки + два входи на usb
-
В Best Buy продают универсальные, для всех типов
-
1 - ми маємо такий і купили ще один, щоб у кожного свій був 2 - недавно ще такий побачила, то він, як на мене, ще універсальніший)
-
А де знаходиться ця компанія Апостиль??
-
Напишіть будь ласка, як саме робиться те підтвердження диплома " у вашому виші"?
-
я вже не пам'ятаю точно як було, шоь сплачував заздалегідь за курьерську але на сайті WES якщо почнете процесс то все вам покажуть. навіщо воно вам зараз ? тож було потрібно саме для візи і щоб в'їхати до канади. коли куает то нащо ?
30 Jan 2023, 02:45
Post 9068 of 35994
about 5 hours ago