Ukrainian Toronto
-
Якщо ви один, то можуть не дати, якщо двоє дадуть, якщо місця будуть. Все залежить від напливу людей
-
Ви коли прилітаєте, то якщо пощвчтить вам дадуть готель. Але ви витрачаєте гроші в готелі на їжу. 16-20$ на одного тільки сніданок. А їсти треба 3 рази надень. Або ходити 1.5-2км в магаз. Витрати на поїздки до установ для оформлення документів, медогляд грошей коштує. І т.д. ті 3000 розлітаються дуже швидко
-
Привіт всім! Є хто робив візу після 15 липня і може дати поради як краще зараз робити візу для Українки? Дякую і гарного дня!
-
🙏 дякую
-
І мені скиньте , дякую😊
-
А можна і мені лінк, будь ласка 🙏
-
На ютубі я знайшла відео як по оформлену воркперміт. Там є і за страховку. Але що брати з собою і все таке поки не знайшла 🤷♀. Можу скинути відео в л/с. Ще писали що немісил і цитромон краще взяти з собою. Мабуть в Канаді їх немає
-
Здам парковку на Yonge and Finch, від 1 до 20 машин ціни гнучкі.
-
Дуже вдячна
-
А можна і мені лінк скинути а пп ? 🙏
-
Пропоную підробіток Якщо у вас є канадські або американські документи, то можете пройти з нами реєстрацію,займає 20 хвилин часу Платимо 100$ Пишіть в приват, відповім на всі питання)
-
2 месяца — это конечно преувеличение редкостное
-
Я щось не розумію. Ви проти того, що на два місяці 3к вистачає чи за?
-
приезжаете, не дают гостиницу, сливаете 3000k+ просто на то, чтобы пожить в гостиницах или AirBnb, пока не найдёте постоянное жилье, без учета еды и прочего
-
Давайте по простому. Кімната коштує 1100. Їжа на одного коштує 200. Транспорт 50-100 дивлячись як їздити. Всього 2200+400+ 100 =2700. Додайте медогляд 140 і все грошей немає. Про яке перебільшення ви кажете?
-
Перечитайте ще раз
-
Так я про це і написав. Що якщо сильно напружитись то це лише на два місяці.
-
я о том, что в Торонто без запаса денег рассчитывать на то, что 3k будут спасительными, особенно с семьей, — большая глупость
-
я не согласен, что на 3к можно прожить два месяца, как вы говорите, даже месяц будет крайне сложно на первых порах
-
Выплаты часто задерживают сильно
30 Jan 2023, 02:57
Post 15818 of 21681
about 3 hours ago