Ukrainian Toronto
-
Як активувати chatr? Цілий час помилку вибиває ,а я все правильно ввожу...получив в аеропорту
-
Запрошуємо до онлайн навчального центру на Заняття з Математики (1-11 класи ,підготовка до університету) Підготовка домашніх завдань,пояснення тем Дуже кваліфіковані викладачі Пишіть у Дірект)
-
Шановні батьки та діти! Мене звати Олена, і у мене виникла чудова ідея. Наразі багато дітей та підлітків виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому я допомагаю організувати безкоштовний вебінар з програмування. На вебінарі ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: - Основи програмування - Введення до Scratch або Python - Творчі завдання з 3d моделювання та відеомонтажу. - Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю, а для підлітків 14+, навіть можливість заробляти. Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть до мене "+". #курси#діти#іт
-
Також цікавить 🤗
-
Доброго дня Шукаю Dance гуртки для доньки 12 років. Район Етобіко та Торонто
-
РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ. ЗА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАЙТЕСЯ В ДІРЕКТ
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з навчання бізнесу для дітей 🔥 Дітки від 13 років Онлайн-школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват)
-
Доброго времени суток , выкупим ваше авто. Если не имеете возможности выплачивать дальше кредит , если взяли авто и хотите уехать , если просто хотите продать автомобиль - пишите в лс
-
Можливо для когось потрібен репетитор з англійської, неодмінно звертайтеся, навчаємо від вашого поточного рівня до С1, перше заняття йде безкоштовне, вподальшому оплата за 1 годину уроку 300 гривень)
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, можливо хтось знає, де можна піти на роботу без sin? Бажано Етобіко
-
Тут і з sin нема куди йти😄
-
люди до сих пор не понимаю, куда они собрались ехать
-
какая ещё защита, какая подача на выплаты...
-
Запрошуємо до онлайн навчального центру на заняття з Фортепіано 🎹🎼 Дуже кваліфікований викладач Заняття індивідуальні Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Здесь поймут и почувствуют... 🤣
-
Без знания английского языка врятли поймут🤷♂️
-
Вам потрібні свої гроші!!! Тут не тимчасовий прихисток. Якщо ви вважаєте що 3000$, це огого.... То блеф. Це аренду кімнати на перший та останній місяць. А проїзд (3,30$)? А поїсти?( +/- 300$, дивлячись які потреби). Розраховуйте на себе.
-
Сдам комнату в районе Downtown. 900+ коммунальная комната делится на двоих. В доме есть прачечная.
-
Якщо когось цікавить налаштування реклами у 🎯Facebook/Instagram пишіть в особисті ☺️💛💙 👨💻Також створюю сайти для бізнесів
-
Як купити білет на автобус в торонто, який купляти і де його шоферу показувати у Торонто в автобусі? Що таке престо карта?
30 Jan 2023, 02:57
about 4 hours ago