Ukrainian Toronto
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, підготовки до школи та НМТ - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
-
Девочки кому нужна работа ?пишите в личку.есть варианты. Подробности в личных сообщениях
-
Ярослав Федосов надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1305 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Де можна нанести миттєву засмагу?можливо хтось займається?або солярій,але що б там були російськомовні або україномовні працівники ,дякую)
-
Продам компьютерное кресло 70$ и диван 200$. За подробностями просьба писать в личные сообщения
-
Plumber 437 577-20-43 Toronto and GTA
-
Подскажите пожалуйста в каких районах живут богатые люди в Торонто и на окраинах +\- 10-15 км , для работы нужно)
-
Hello, продаю квитки на концерт Авріл Лавін, купляв для себе, але виявилося що цей концерт в один день з 30 seconds to mars, тож йду на марсів. Є 4 квитки загалом. Віддам дешевше, продаю 1 або 2 або 3 або всі. Дякую
-
Константин, нормальный джекичан
-
КНИГИ - УКРПОШТОЮ або НОВОЮ ПОШТОЮ! Як власник величезної та багато в чому унікальної домашньої бібліотеки (не одна тисяча книг), яку збирав понад 40 років, приймаю індивідуальні замовлення на потрібні Вам книги та багатотомники російською та українською мовами. Чим конкретнішим буде Ваше замовлення, тим швидше дам відповідь про наявність потрібних Вам книг! Для початку співпраці щодо книг повідомте номер Вашого смартфону з міжнародним кодом для оперативного зв'язку з Вами та напишіть Ваш e-mail – для фотопрезентацій книг. ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ НА КНИГИ І БАГАТОТОМНИКИ: телефон +380674600077 ТЕЛЕФОНУЙТЕ! ПИШІТЬ! Буду радий допомогти в пошуку потрібних Вам книг! З повагою, книголюб, книгознавець та колекціонер Андрій Миколайович – Стародавній Львів, Україна.
-
Всім привіт Терміново шукаю роботу, не давно прилетіла в Канаду мені 24 роки. Проживаю в Торонто Даунтауні. Шукаю ваканції няні або прибиральниці, інші варіанти теж підійдуть. Буду вдячна за допомогу))
-
Всем привет Продаю ботинки с железным носком. Надевал 1 раз. Покупал их за 110$, продаю за 65$. За подробностями в ЛС.
-
✅Поможем Купить Автомобиль с Аукционов Закрытых, выгода 25-40% 👍 - Доставим в любой штат 🇺🇸 - Все Авто в отличном состоянии Clean Title 👌 Пишите добавим на Канал 🚘
-
Доброго дня, мене звати Віталій, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Наша агенція пропонує широкий спектр послуг: - Таргетинг FB & Insta - Google реклама - Створення сайтів - Tik Tok /YouTube просування - SMM - Маркетинг у соціальних мережах - SEO Безкоштовна консультація Якщо ви зацікавлені, пишіть
-
Привіт, роблю Фотошоп різної складності за дешевими цінами.
-
🇨🇦Ontario i Quebec🇨🇦 Якщо ви купили машину в Finance , а зараз плануєте виїхати з Канади та не повертатися,і у вас виникла проблема що робити з машиною? Ми викупимо її у Вас по хорошій ціні💚 По всіх питаннях, та уточнення інформації пишіть DM 🫶🏼
-
Pavel Pavlovskiy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1317 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрый вечер, кто то получал права на мотоцикл?
-
+1 (365) 773-8880- Роберт Розуміє трохи українську, розмовляє польською і англійською
-
🇺🇸🇨🇦Всім привіт ) Викладаю уроки англійської онлайн з нуля та з акцентом на розмовну мову ) програму підлаштовуємо під індивідуальні особливості , легка атмосфера та цікаві уроки !) за всіма питаннями - в особисті ) Пробне заняття безкоштовно)
30 Jan 2023, 02:57
Post 19324 of 21545
about 21 hours ago