Ukrainian Toronto
-
В боковому меню
-
Але там немає можливості вибрати кредитку)
-
Цікаво В мене можна
-
Ви додавали кредитку до акку?
-
Я вводила тут. І перекидати з карти на карту є можливість.
-
Вона там сама зявилась вроді, історія і баланс по ній є Треба якось вручну додати?
-
Буду в підтримку писати Дякую)
-
Кредитна активувалась, дебетова видає помилку)) але при виборі трансферу все одно немає кредитки))
-
Я просто додала Payee, і таким чином поповнюю credit account>Pay Bill. Ввела номер кредитки і все!
-
Відкриваєш рахунок в банку, отримуєш картки але вони не повязані між собою і перекидати кошти не можна 😂
-
Канадські прогреси момент)
-
Зайдіть через ноут або комп,там буде checking,saving і має бути + або шось типу того,щоб додати credit card. З телефону ви цього не зробите
-
Короче там треба з браузера привязати картки одна до одної Довга історія 😂 молода просто країна 🫡
-
Сьогодні був у відділенні, консультант через свій компʼютер добавив кредитку і вона зʼявилася в мене в mobil banking. І тепер через transfer founds можна перекидати з дебету на кредит. До цього кредитка не була доступна для трансферу
-
Тут есть отличие между онлайн и мобильным банкингом Чтобы добавить карту нужно заходить через онлайн, в браузере, добавлять кредитку в аккаунт Тогда она появиться в мобильном приложении и все возможности тоже
-
Сходите отделение банка, была такая же проблема, там повязали в аккаунте 🤷
-
Вітаю. Ми сімейна пара. Шукаємо житло доступне з 10 червня. Є кредитна історія. Я працюю онлайн, чоловік не працює. Шукаємо 1+ кімнатне кондо бюджетом до 2500-2600.
-
Так а в чому справа? Сума реальна. Знайти кондо за такі гроші зовсім не проблема…
-
По перше - це не група біженців По друге- може людина хоче спілкуватись зі своїми на рідній мові,бо так ліпше домовитись. По третє- як не можете щось порадити то ліпше не пишіть нічого.
-
Використовуємо всі доступні методи🙂
30 Jan 2023, 02:57
8373/21800
about an hour ago