Ukrainian Toronto
-
Добрий день 👋🏻 Підскажіть, будь ласка, чи буде хтось найближчим часом летіти з України в Торонто ? Дуже потрібно передати деякі речі і медикаменти ( невеликий пакунок ).
-
Доброго дня шановнi. Подання податкових декларацій. Pеєстрація корпорацій та GST/HST account, WSIB, Payroll. Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
Ми з моїм другом шукаємо квартиру з 1 вересня. Розглядаємо усі варіанти та різні райони Торонто. Якщо у вас є що запропонувати напишіть будь ласка у приватні повідомлення, дякую.
-
Біль в арті🥲😔
-
ПОТРІБНА КРАЩЕ ОПЛАЧУВАНА РОБОТА ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та отримуйте 400 доларів щотижня. Шукаю прямолінійного особистого помічника, якому я можу довіряти, досвід не потрібен
-
А знання мови повинно бути досконалим?
-
Сьогоді - Це коли?
-
Вже пройшов
-
Будьте обережні, скоріш всього скам
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Доброго дня! Вибачте але потребую поради. Мама не побачила листа, старша людина, про надсилання паспорта на вклейку візи, термін 30 днів. Чи можна надсилати коли термін вийшов чи створювати нову аплікацію ? Порадьте будь ласка, як нам діяти дальше. Дякую
-
Доброго дня.Може хтось має якусь інформацію щодо роботи з мінімальним знанням мови,буду дуже вдячна.
-
Пробуйте відправляти
-
Ми відправляли в Варшаву з просрочкою у жінки 5 місяців, в мене 3, а у сина 1.5 місяці, все поставили
-
Можна але тут ціни зовсім інші
-
Буду скоро їхати до Торонто. Чи варто з собою тягнути наші прапори та іншу сувенірку? Там можна без траблів знайти? Дякую.
-
Потрібен помічник на завтра. Робота на даху, на 1 день.
-
Я так зраділа коли побачила роботу Але дуже по скинула коли побачила яку
-
Доставка тютюнових виробів з України 🇺🇦 (сигарети, стіки IQOS і GLO а також тютюн та одноразові курилки) Вирушаємо завтра) Ліки та продукти також є можливість привезти) Доставка безкоштовна по багатьох містах 😊 Пишіть з усіх питань 😉
-
Ти вже і в цій групі людей пробуєш розводить
30 Jan 2023, 02:57
about an hour ago