Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Получили? Визу? Мы тоже сдавали в Тбилиси 10.06)
-
Тогда не удивительно, с конца июля поменялась заявка немного и вы подали уже новую заявку и по ней сейчас так и выдают
-
Дякую що пояснили бо я вже за серце зловилась, теж везу вклеювати від травня чекала, а син ще чекає але кажуть що він в пріоритеті😅
-
Да все верно. До конца паспорта. Как раз ему жить столько осталось
-
Так. Все я на выходные в запой. А с понедельника билеты искать 🤣🤣🤣
-
В начале июля
-
Вам видали візу на рік і 4 місяці чи я щось не зрозуміла 😳
-
круто👌🏿😃
-
А когда вы создавали заявку ?
-
2023. 1 год и 4 мес. Есть 😂
-
В последнее время все больше таких ситуаций Возможно, те кто подавался летом будут вклеивать на три года?
-
сестра и получила через 15 дней
-
Вот я тоже пытаюсь понять 😝
-
до 10/12/202..?🤔😃
-
Тогда получается вам и в аэропорту wp не нужен наверное ?
-
Как быстро Лион вклеивает ?? Кто отдавал туда паспорта ?
-
Вроде давали раньше визу до окончания паспорта, а ворк пермит по прилету на три года
-
Вариант 🤣🤣🤣
-
Поздравляю, пройдите пожалуйста короткий опросник http://shorturl.at/jRZ13 Новый рекорд 137 дней
-
Усім привіт 👋🏻 Офіційно, я більше не ждун 🎉 Хочу поділитися своєю історією отримання візи 😁 Заповнювали окремі заявки з подругою з різних кабінетів, усі листи приходили одночасно 12 травня - створили аплікацію 17 травня - сдали біометрію у Варшаві 15 липня - biometric validity letter та original passport request 27 липня - кинули паспорти у скриньку у Відні особисто (через знайомих, відправляли з України) 1 серпня - прийшло повідомлення, що візи вклеїли і можна забирати 5 серпня - тільки на пошту отримали biometric validity letter з позначкою W 6 серпня - тільки на пошту отримали letter of introduction 8 серпня - забрали особисто Вклеїли до кінця дії паспортів, розглядав - Лондон За весь час очікування дзвонили на гарячу лінію двічі, писали один раз у кризову форму та писали лист у Лондон Тепер будемо робити теж саме, але на чоловіка Тому я ще з вами ✌🏻
2 Feb 2023, 01:21
4 days ago