Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вам потрібно скасувати заявку там де візітор зоб не получилось так як у деяких людей що спочатку візу дають а пізніше анульовують
-
Так, підтягнуло і на ту, і на іншу візу
-
Білметрію підтягнуло в кабінет вам?
-
Написала в кризисную форму доп доки о том что мы с мужем 4 года вместе. Но поженились только в этом году. Писал кто-то подобное или доки досылал? А то я переживаю, я с визой, муж нет. Биометрию сдали в ноябре. Может из-за гражданства мужа
-
Добрый день) подскажите что это за форма?)
-
Добрий день! Підскажіть, будь-ласка, якщо я подавала ще в квітні заявку на visitor візу, але так і не здала біометрію, а в жовтні подала на робочу візу, вже здала біометрію, але за 2 місяці ніякої відповіді не отримала, це може бути із-за того, що я подалася другий раз і на сайті досі висить і visitor віза? І що в такому випадку робити?
-
А что написано о 7-ми днях тогда?
-
Всім привіт) Скажіть будь ласка як можна відстежити де зараз знаходиться мій паспорт ?))
-
Добрий день. Хто має консент форму? І може скинути Дякую
-
Можу. Сфотографую і пришлю, але через годинку. Чоловік зараз працює на комп‘юторі.
-
ви можете скинути сюди скріншот кабінету чоловіка? якщо вам не важко
-
І скиньте сюди
-
Сфотографуйте як відображається аплікація чоловіка в кабінеті а пізніше зайдіть в неї сфотографуйте всю сторінку зверху в низ що Вам відкриє
-
Биометрия вроде автоматически приходит в считанные часы
-
Перевіряли мільйон разів. Все заповнили за інструкцією. Йому не приходить. Мені прийшло. Я здала, але запрошення на візу не приходить
-
Заходьте до себе в апоікації перевіряйте чи в е правильно заповнили
-
Просто ви ж десь напевно дивились відео або читали як заповнювати заявку десь брали інформацію про програму і я ьільше чим впевнений що там говорилось про тещо майже одразу - на протязі 24 годин в основному приходить запит на біометрію
-
Якщо вам не прийшла біометрія і чоловіку 34 роки і раніше на протязі 10 останніх років ви не здавали біометрію- значить ви заповнили щось не так в своїй заявці інших пояснень цьому немає
-
Ми не через 3 місяці занепокоїлися. Ми весь час пишемо дисти в кризову форму. Нам не приходять відповіді. Жодного. А про вашу групу я тільки вчора дізналася
-
Здравствуйте, пожалуйста подскажите как заполнять consent form на несовершеннолетнего ребенка
2 Feb 2023, 01:21
11817/258626
3 days ago