Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
По разному. Я три часа...
-
Ви біометрію не здавали, здається з 2018 ввели
-
Добрый день. Скажите, пожалуйста,после заполнения заявки,кто сколько ждал письма на биометрию?
-
я вже і не пригадую.. так давно було... ))
-
так біометрію для Канади пізніше ввели, ніж 2013
-
А кто у нас администратор? Хотела выйти на связь по одному вопросу 🤗
-
був аж 2.5 міс у 2013) і по ідеї моя біометрія мала б бути валідною, але прийшлось наново здавати) а коли дзвоню у IRCC , то роблять круглі очі від здивування, бо в мене UCI номер старезний)
-
бо нічого вони не перевіряють і не можуть перевірити,окрім базових вимог самоі програми
-
ну от, а моя мама багато де працювала і була, і отримала візу (18.11 біо, 02.12 апрув)
-
Тільки хотів написати що легше тим хто вже має біометрію и колись був в Канаді, а зараз розумію що це реально рандом)
-
Может быть) Просто очень много слышала именно про такие ситуации, когда все быстро, потому что проверять нечего)
-
Моя мама так само, тільки 30 років працювала на одному місці і чекала 4 місяці і тиждень на візу! То ролі не грає.
-
Так чем больше информации, тем дольше всё проверять) На слово никто не поверит же без проверки
-
Та я нікуди не їздив, а візи то нема
-
я навіть в Канаді був і шо? ніяких поблажок для рандому)
-
Нет никакой корреляции
-
Поняла) Ну в Казахстане немножко иначе смотрят на украинцев, скорее как на обузу. Какого то "понимания" ситуации нет особо
-
😳😳 тйбвшмть ))) а якби не вказав? теж були б питання.. так шо не вигадуйте) бо то просто рандом)
-
Ничего, из Эстонии в Финляндию ездил без документов, никто не прицепился. При общении с полицией пару раз говорил, что украинец, сразу вопросы отпадали
-
Дозвонились в визовый Варшавы— сказали у них нет никакой информации где мой паспорт .Смотрите на сайте… и где теперь искать паспорт(
2 Feb 2023, 01:21
Post 13375 of 258498
4 days ago