Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пришёл запрос на паспорт ,но мужу ничего,можно ли мне одной поехать на вклейку? Он ещё у меня иностранец…
-
Немного не понимаю их правил. Для чего тест английского языка, если они и так по этой программе разрешение на работу дают. Кто-то мог бы скинуть мне почитать детально информацию?
-
Пришел к такому же мнению. В том смысле, что если валидация не пришла, заявку даже ещё и не открывали.
-
Я надеюсь,но у меня ещё муж….вот ему ничего не пришло(((
-
В результаті тісної співпраці Ukrainian Canadian Congress - Manitoba з провінційною програмою Манітоби, Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP), та готовності уряду провінції допомогти українцям, які постраждали від брутального вторгнення Росії в Україну, провінція знизила критерії для імміграції. Отже для того, щоб почати імміграцію до Канади через провінцію Манітобу, потрібно: - прибути до Манітоби за програмою CUAET - мати тест з англійської чи французької мови мінімум CLB 4 - відпрацювати тільки шість місяців на будь-якій фул-тайм роботі в провінції на роботодавця зареєстрованого в Манітобі, щоб бути відібраними з пулу Expression of Interest. Незалежно, чи є професія у списку in-demand чи ні. - набрати 60 балів по MPNP self-assessment worksheet. При підрахунку додаєте 12 балів за 6 місяців роботи в Манітобі. Ще одне! МПНП також окремо відбиратиме з пулу EOI українців, які мають зв'язок з провінцією через родичів та інші зв"язки. Тест з мови потрібен CLB 4 також. Тобто навіть якщо ці люди мають нижчі бали в пулі, вони не очікують своєї черги довго, а їх практично відразу відбирають з пулу. MPNP робить ці спеціальні вибірки щотижнево зараз. Ukrainian Canadian Congress - Manitoba вдячний уряду провінції та Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) за підтримку українців, які постраждали від війни.
-
Мне когда пришла, я через неделю получил, фоилс визу. Валидация это значить ваш кейс начали обрабатывать. Но есть люди все в один день приходит.
-
3 мая и ничего 🫤
-
у нас тоже с 19, пока ничего не было
-
Био 11мая Варшава и нечего нет ((((
-
Практически минимум отказов.
-
Виза это просто бумажка, чтоб вьехать, потом в аэропорту ставят ворк пермит и уже на основании него можно находиться 3 года. Ну как я это поняла То есть даже если виза на 10 лет это не значит, что можно все 10 лет находиться в Канаде
-
Напевно🙈
-
Мабуть раз так раз так Але може і не прийти і це нічого страшного
-
Виза до конца действия паспорта! А на 10 лет , это если паспорт новый, и действует ещё 10 лет. И то не обязательно, на усмотрение офицера Не вводите народ в заблуждение
-
сьогодні мені прийшов імейл із валідацією🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
У кого было сколько дней между запросами на паспорт в рамках одной семьи?
-
І що це ок
-
Теж казала що мейл з валідацією біо теж не приходить, тільки міняється статус в системі
-
Мій міграційний консультант казала що тепер вони не висилають мейла з WP
-
Есть такие кто сдавал в Хельсинки?!
2 Feb 2023, 01:21
Post 141161 of 258452
a day ago