Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В офис в Хельсинки VFS отдаю в руки, дальше они отправляют в лондан и появляется tracking Number
-
А куда именно отправляете? В какой город?
-
Ви також в Таіланді? Ми 1,5 місяці чекаємо.
-
Ребят , такой вопрос На сайте вфс написано что можно обратную доставку паспорта оплатить 3-мя способами один из них наличными в офисе , в Варшаве при сдаче лично паспорта можно на месте оплатить , не знаете ?
-
Електронної адреси немає, тільки форму на сайті заповнювати
-
У меня сегодня юбилей ожидания, 300 дней 🤦♂️😭
-
Я також чекаю на дитину більше 4 місяців,уся родина має візи окрім дитини.То вилішила летіти до Відня за візою без реквеста.
-
В нашої також є загран. В кризову написала пару днів назад, чекаємо. Написала, що віза тайська закінчується, може допоможе якось))) чі то я себе так тішу))
-
Ми б також пробували різні варіанти, та далеченько знаходимось. Вам удачі! Все вийде 🙏☺️
-
У детей были загран паспорта Украины сделанные в посольстве Украины в Тайланде
-
Це круто. Ми з чоловіком впорались за 3 тижні разом з вклейкою. На малу чекаємо 1,5 місяці.
-
Моей знакомой в мае дали в Бангкоке визы 2мдетям и родителям за неделю
-
Всем привет, есть ли тут кто-то кто летит из Украины в Ванкувер ближайшее время?
-
а нагадайте пліз, якщо вже пройшло більше 30 днів з дати реквесту паспорту на вклейку візи (бо чекали аппрув для дитини), то треба якесь пояснення написати при відправці паспортів?
-
Нам у Нідерландах відмовили також,хочемо у Німеччину їхати подавати паспорт дитячий бе реквесту,бо вже 6 міс чекаємо😢
-
Бангкок, та я думаю , що вони просто з таким не стикалися, навряд чи тут багато українців роблять візи в Канаду.
-
Де відмовили саме?
-
Если влететь до апреля на 1,5 месяца получить вп, потом вернуться на 3 месяца проблемы будут?
-
Привіт , ми також відправили доки на чоловіка ще 30 . 10 , хоть і писали в кризову але ні що не змінилось , відповідь одна , чекайте ви в приоритеті … і тиша
-
Спасибо большое. Удачи вам во всем
2 Feb 2023, 01:21
about 6 hours ago