Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В кризовій відповідь стандартна для всіх. Ваша заявка сама приоритетніша за всіх, чекайте.🙂
-
Что вам в кризисной ответили?
-
Всем добрый день.Люди кто то сдавал на вклейку в Турции? Сколько ждёте?Мы уже месяц как ребенка паспорт сдали 🤷♂и тишина.
-
👿 чекаю сьогодні дитячу візу👿👿👿 бо вже написала листа в Відень з проханням вклеїти візу без реквеста.😠 Ще там мої поеми не читали🙈🙈🙈
-
Та ні...то вже час прийшов))) відкрили кейс, а там 2 заявки)) от нову й відмінили, бо від старої у мене 65+ листів і дозапити
-
Даже считать не получается уже, после 190 уже сбиваюсь. 4 Мая био вообщем
-
Дякую
-
Якщо питання до Renata то все просто))) нереально записатися тільки Львів і Варшава))
-
Так и получается, как будто по повторной заявке, сразу рассматривают первую.
-
О прямо як у нас, тільки заявка 23.07... і теж ні кризова, ні дзвінки... Певне менеджер той самий. Єдине Бухарест((
-
Те що Ви створите нову заявку не означає, що її схвалять. Мені відмінили і прислали реквест на першу
-
А як так швидко на биометрию записались?
-
05.07 заявка 16.07 біо 06.12 реквест. Сина ще чекаємо. Так що нажаль тільки терпіння й допоможе😥
-
24.07 теж сімейна подача я з дітьми 28.07-здача біо Будапешт…. ….і досі в режимі очікування…. Писала вже 4раз в кризис.. Всі хто зі мною подавалась вже мають вклеєні візи🥹🥹🥹🥹🥹 Терпіння…терпіння😣🙁😩…вже й незнаю що думати
-
Если получил POE-WP письмо это значит что вклеили визу ? пасспорт в отправлял в через посредника в Польшу
-
186 дней 👌
-
Не нужно записываться, лично приходите и отдавайте конверт сотруднику на 1 этаже.
-
Не знаю даже 😅
-
Побаиваюсь вторую делать. А есть те, кто удачно прилетел уже в Канаду по повторным заявкам ?
-
Вот в вашем случае наверно более реально вторую заявку создать! 👌 я пыталась через кризисную форму приложить заново все документы на детей+плюс показала наши с мужем визы, и штамп, что он в Канаде и его wp! Но не сработало😅 у нас вообще ни одна схема не сработала😑
2 Feb 2023, 01:21
16117/258626
3 days ago