Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дозвіл на роботу оформляється строго в першому аеропорті на вльоті в Канаду, без варіантів. Податки за свою дистанційну роботу чи бізнес в Україні в Канаді платити не треба, зробили такий виняток.
-
Ну миграционный консультант. Это не налоговый так что лучше перепроверить
-
Ніяк
-
мені сказала жінка яка консультувалася з акредитованим міграційним консультантом
-
Ну я бы так не утверждал так как есть другая информация что налоги нужно платить
-
бюрократія в Канаді монструозна, нажаль, це по суті державна релігія. Тож дійсно для бізнесів все не так очевидно www.maroofhs.com/post/income-tax-issues-for-ukrainians-moving-to-canada/
-
К примеру если в Канаде нужно платить 30% и вы еще в Украине платите к примеру 5% то по факту в Канаде будете платить 25%. Это то что я знаю но это нужно уточнять или с бухгалтером в Канаде они должны знать такие моменты.
-
Охххх, важко А якщо я через місяць поїду? Хочу спробувати, щоб зрозуміти моє чи не моє, але двойне оподаткування - це боляче🙈
-
що бачив www.immigration.ca/canada-considers-immigration-fast-track-for-applications-from-earthquake-hit-turkey-and-syria/
-
Привет Nataly! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Мы не видимо такого еще. Ну наверное только думают, и бог знает будет чи не и когда вообще
-
Привет Svitlana Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
удачи им. в 2025 году получат свои визы
-
Подскажите пожалуйста, семейная группа заполняем анкеты, нужно ставить отметку что заполняю анкету за ребёнка 10 лет? Или не обязательно это.
-
вообще, сейчас после землетрясений говорят в новостях о CUAET для турок и сирийцев
-
Ну, вам матеріал для подумати Фінансово-економічно: Дуже дорого жити, якщо впевнено не володієте мовою та/або не маєте актуальної для канадського ринку труда професії, найкраще мати заощадження не меньш 3000-3500 канадських баксів щомісяця на людину/пару на 6-9 місяців наперед, це відповідає вимогам IRCC для підготовлених трудових мігрантів. Без впевненого володіння мовою нереально знайти добру роботу, а без доброї роботи життя тут ніяк не потягнути; нажаль, більшості світять тільки фізичні роботи на невеличкі гроші. Адекватне житло в популярних містах шукати зараз буває необхідно по 2-5 місяців, бо нормальні варіанти наши вже позаймали. В Торонто/GTA, Ванкувері, Вікторії зовсім неможливо фінансово тягнути. Категорії новоприбулих кому тут нормально: айтішніки та кваліфіковані роботяги руками напрямів типа будівельники, механіки, електрики, водії, ремонтники, водії складської техніки, слюсари, деровообробка, меблі, ... плюс середнє володіння мовою. Але деяким з цих спеціальностей щоб працювати потрібна місцева сертифікація, то треба мова, гроші, декілька місяців. Що в Києві до війни було значно краще: 1. Доступ до лікарів та медіцини. Що в Києві займало 2-14 днів, то в Канаді 2-18 місяців щодо консультацій та обстежень 2. Система оренди житла кепська та не по розуму, чисто інтереси багатих ленлордів захищає: якщо орендуєш проблемне житло (потужний нічний шум ззовні, дикі сусіди, клопи, пацюки, що завгодно) або занадто дорого або далеко від роботи, то щоб зістрибнути на краще мусиш знайти хто туди заселиться замість тебе 3. Податкова система дуже незручна та бентежна, податки 15-20-25% чи більше для тих хто добре заробляє 4. Черги на дітсадки (коштують 800 баксів на місяць) та дейкер ("продльонка") та школи неймовірні. Також, все це дуже дорого. В Квебеку малих до 12 років по закону можна залишати одних вдома без дорослих, в інших часто заборонено 5. В популярних локаціях житло не купити ніколи, місцевим жителям також. В Києві середній айтішник легко міг купити норм житло за 3-4 роки, а тут ціни на 250-500-1000 кілобаксів канадських 6. Таксі окрім Убер поганеньке 7. Ціни на все та податки залишають від зарплатні середнього айтішника помітно меньше грошей для заощаджень ніж у Києві до війни, на аналогічній роботі 8. Бюрократія неймовірна, значно гірше ніж в Україні після електронної реформи 9. Проблеми з регулярним міським та міжміський транспорт. В більшості міст вони так собі, бо в дуже багатьох людей автівки. Власне секондхенд авто простеньке коштує якнайменьше 2500-3500 канадських баксів (повне оформлення) та потім ще 300-500 щомісяця за автострахування+бензин. Щодо міжміського пересування, рятує тільки місцевий блаблакар poparide.com чи ridesharing.com 10. Шахраї. По телефону, по імейлу, при оренді житла. В Канаді вони зовсім нестримні, ті шахрайські смс та дзвінки та імейли майже щодня, особливо якщо резюме закидуєте на портали працевлаштування типа monster.ca. До того теж були регулярно. Влада ніяк з ними не бореться, на оренді новоприбулих постійно намагаються надурити, і схеми бувають значно складніші ніж просто запит "авансів"
-
Мой муж и дети уже 10 й месяц ждут. Подались в мае, я получила через 3 месяца а они до сих пор ждут. Говорят мол специально морозят именно турков🤷🏻♀️
-
google VFS Global Canada Visa biometrics
-
А де це треба буде робити ?
-
відео, запити питань, фото, відбитки пальців, 10-15 хвилин
2 Feb 2023, 01:21
about 9 hours ago