Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подавать вторую заявку
-
На кожен паспорт свій чек, можуть відправити назад навіть не в один день
-
Це значить що профіцит заявок в 300 тис. при таких темпах вони розглянуть через 150 днів після 31.03, коли перестануть приймати нові. 🤪 тобто приблизно ще півроку максимум
-
це мабуть стосується відправки до віз.центру любої країни умова відправки Новою Поштою з України до європ.країни
-
зайшла задати питання з приводу візи, яку отримує мама🤷♀️
-
Человеку скучно ,что тут такого 😂😂
-
Нова пошта не відправляє документи закордон. Лише DHL 2000 грн в одну сторону (до 3 паспортів в конверті). Можете відправити знайомим новою поштою "посилку" в Польщу, а вони віднесуть/заберуть ваші паспорти там
-
Они отправляют только на физ. лицо! На юр. лицо Укрпочта, DHL , Meest Express и да обратно VFS в Украину не отправляет!
-
Привет Лариса Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Это да. Но почему тогда это бесполезно??
-
В ждунах ???
-
я ясно дала відповідь, що я роблю в цій групі, що незрозумілого?
-
Добрий день, можливо хтось знає , якщо ми привезли паспорти дитячі 16.02 в Відень (без реквеста) і змився статус на «has been received and is under process» ймовірно що вклеють візу , чи це нічого не значить?
-
В ждунах, странно😊
-
можете привітати мене) прийшло)))!)!)!)!)!))!)!)!))!)!)!)!))!
-
Вітаю!!!
-
Вклеят
-
у мене у знайомих мама з дитиною вклеїли візи в обидва паспорти в листопаді( без реквесту на дитину), і ось тіки пару днів тому прийшов реквест на дитину але в листопаді вклеїли без проблем
-
Не віриться, що це сталось і саме в річницю війни. Біо здавав в Братиславі 4 серпня +1 віза дорослий
-
Надіюсь, батькам з реквестами вже вклеяли і можна забирати , в дітей тільки статус змінився
2 Feb 2023, 01:21
Post 166029 of 258498
4 days ago