Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Походу у індексі помилка((( 00-222 замість 02-222. Ще питання, який телефон отримувача подавати??? Пошта вимагає. Цей, що на сацті, це "інфолінія"
-
О, спасибо за инфу, а то скоро поеду 9абирать, дабы не блукать там... П. С изначально у них на сайте была инфа про вход возле maxx Shop какого-то или тип того :)
-
кто то вылетал с детьми в канаду имея польскую защиту?
-
Хтось чекає травня?
-
Вітаю, друзі! Є змішані сім'ї 🇹🇷🇺🇦, які поїдуть в Едмонтон? Напишіть мені в ПП, я скину вам групу , яка буде підтримкою для вашого 🇹🇷 чоловіка/дружини.
-
Я здав відбитки пальців у травні, дозвіл на візу не прийшов. Моя дружина зараз у Канаді. Чекаю близько 10 місяців.
-
Амнистия
-
Что в мае?
-
Так
-
Попробуйте,ибо скоро закроется это все,слышал многие кто повторно подавали ,получали ответ быстро
-
No, Мені було цікаво, чи є хтось, хто чекає на схвалення шляхом здачі відбитків пальців у травні. Вибачте за використання перекладу, можливо, це неправильний переклад.
-
Повторно подавали?
-
Видимо не “Кто то ждёт мая” а “Кто то ждёт С мая”
-
К сожалению это рандом. Я украинка ждала 3,5 месяца рекветс, муж иностранец 7 месяцев ждал реквест и два месяца вклеивала визу Анкара, Турция
-
Ми зателефонували і сказали, що все позитивно і залишається тільки чекати остаточного результату. Дуже дивно, що 10 місяців не укладено справу. У мене немає кримінального минулого. Я побував у 25 країнах, не розумію, як вони працюють
-
Всего лишь пропущено одно слово, не “Кто-то ждёт мая” а “кто-то ждёт с мая”
-
ще й як відправляє. В грудні відправив Новою поштою з Києва до Варшави, все було Ок. І вчора відправив також з Києва до Варшави. І заплатив вчора всього 229 грн (у них акція до 10 березня). Тільки отримувач може бути фізична особа, в сам VAC не доставляють
-
Имейте ввиду что вклейка визы в Анкаре может быть от недели до четырёх недель, но так же от одиного до пяти месяцев
-
Ми проводили наші операції в Анкарі. Я турок.але наш файл обробляється в Лондоні
-
Есть ли какие-то требования для перевода свидетельства о браке для добавление в апликацию?(Брак с иностранкой) Интересует нужны ли перевод нотариальный, как-то заверенный или еще что-то. Или достаточно любого перевода?
2 Feb 2023, 01:21
Post 171699 of 258498
about 8 hours ago