Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Та это бот руснявый скорее всего.
-
Не принимает Анкара, вернула паспорта...вот приедут назад попробуем в Вену отправить курьером. Я читал все во всех чатах, следу за этим, не так все просто, увы
-
На дітей довго чекають. Однак подають на вклейку без запиту просто вказують що батьки вже мають візи і все. Посередники є які цим займаються
-
Переведіть мені, я завезу в Канаду.
-
Да потому что нет никакой инструкции, помощь безвозвратная. Не надо кормить тролей которые пишут чушь.
-
Переважно через Берлін таке роблять.
-
А можно спитати до чого ви то написали, самі ж русняві))) слідкуйте , хто , що пише! До того ж моє прохання не дивне зовсім!адміни трохи вспокойте неадекватів @AlexanderGabyshev
-
Несинітниці пішли не від мене, перед тим як писати, що хтось русня, трохи напруж мізки. І свої меседжи пиши тим хто поширює це
-
Навіть десь опитування було. Комусь пощастило, але багатьом все також на тому ж місті
-
Є хтось хто подав другу заявку? І як довго чекаєте по другій?
-
Лотерея… а називається emergency travel. Смішно і прикро водночас
-
А куда отправлять?
-
Варшава / Берлин ....,я в Варшаву отправила
-
Ви подали вже три? Як довго чекаєте по кожній з них?
-
Не работает, у меня 3 заявки уже, самая нервная)
-
Оператор ircc радив вам подати ще одну заявку?
-
Да хоть 15 подать, они все в одну яму падают. 2 с одного, 1 с другого мыла. Биометрия принята, валидити не было. Причём советовал это сделать оператор ircc. Полное разочарование😔
-
три заявки з одного акаунта? Ще питання, а по біометрії Вам приходив лист підтвердження біометрії?
-
Кризова допомагає як єжу футболка
-
Звонки и письма постоянно, результат приоритет приоритетов, всё отлично, документы все в норме, ждите (все украинцы) Иногда кажется что моя анкета у "дохлого" офицера
2 Feb 2023, 01:21
Post 180599 of 258498
6 days ago