Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я через Чернівецьку фірму відправляла свій і дітей без реквесту, все зробили за пару тижнів без проблем, гроші беруть коли вже віза є в паспорті, можу дати контакти, все через нову пошту і карту
-
дякую, буду мати на увазі, але на сім'ю з 5 чоловік вигідніше подати самому і забрати, бо сума кругленька набігає. Я свої паспорти відправляла з Жешува. Лише забирав чоловік у Варшаві. Якщо подає один, то так, вигідніше через агенство це робити однозначно. В нас навіть є кому забрати у Варшаві, родичі живуть.
-
добрий вечір, прийшов запит на подачу паспорта мені і чоловіку, а в дітей ніяких змін в кабінеті немає. То відправляти дорослі окремо паспорти і чекати поки дітям прийде? підкажіть будь ласка
-
А, о, дякую! Я навіть не знала :)
-
Там у питаннях "Офіс розглядання" - це де таку інформацію можна знайти? Бо я хочу заповнити, а не знаю, що писати...
-
Моему ребенку вклеили визу в мой паспорт, т.к.он туда вписан.
-
Тут гдето была статистика по городам. 🇨🇦🇨🇦 Если вы получили визу, пройдите пожалуйста мини опрос для статистики shorturl.at/jRZ13 🇨🇦🇨🇦 Все кто закончил с вклейкой пройди пожалуйста мини опрос: shorturl.at/glmY5 Ответы по вклейке : http://shorturl.at/hlor8 Результаты опроса по ожиданию виз тут: shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa
-
Куда кто посоветует отправлять из Украины на вклейку паспорт жены?
-
Я не ввожу людей в заблуждение. По закону на ребёнка должен быть паспорт, вписка была когда не работали паспортные столы. Нет паспорта - нет вклейки, исключением была спец форма и указание отсутствия документов для тех у кого не было загранников. Вам вклеили визу для ребёнка в паспорт матери?
-
В кожній країні по різному. В Австріїї це не впливає, нам дали захист, навіть не спитали нічого хоча візу бачили коли дивилися паспорти.
-
добрий вечір, підскажіть якщо в мене відкрита вже віза cuaet чи зможу я в європі отримати захист? не буде проблем?
-
Добрий! Зробити це можна, сам не робив, але люди писали, що відправляли з Грузії через DHL. Краще за все, як на мій погляд, поїхати в Єреван та віддати туди, вони відправляють до Польщі
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, я знаходжуся в Грузіі, хочу відправити паспорт на вклейку візи до Варшави через dhl, ніде не бачу , щоб таке було заборонено, але й підтвердження, що можна з третьої країни так подати паспорт на вклейку теж не знаходжу. Може хтось так вже робив, або розуміється на цьому?
-
Если ребёнок вписан в Ваш паспорт и Вы по нему подавали аппликацию, значит нужно ждать точно такой же запрос на паспорт, как и Вам, либо пробовать отправлять без запроса, где принимают
-
Как нет, что Вы людей в заблуждение вводите, если ребёнок вписан в загранпаспорт родителя, ему туда визу поставят
-
Спасибо Вам, напишу в кризис
-
Обычно, в таких случаях объявляют в розыск и потом отправляют бумажку мол вот в розыске и не найден, но лучше наверное в кризисной спросить.
-
Подскажите пожалуйста что делать.заранее благодарю
-
Добрый день, у меня проблема, у меня дочь живёт со мной в Польше, она как беженка, папа её в Украине пропал и ни сном ни духом. От меня требуется разрешение на выезд ребенка от папы. Фамилия у дочери отца, у меня другая. Что делать ума не приложу, у меня виза уже вклеена
-
Нет, у неё должен быть свой загран паспорт. Делайте его в ускоренном режиме.
2 Feb 2023, 01:21
about 11 hours ago