Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо за совет, попробую связаться с посольством. Может кто сознательный отнёс...
-
Делюсь Парень военный 10.06.2023. Подал заяку 06.07. Сдал биометрию 06.10. Пришел запрос на вклейку Дополнительную информацию не запрашивали. Паспорт отправили в Берлин
-
Не поможет Виза уже вклеена Вторую никто не вклеит Нужно искать паспорт Ну и второй на всяк случай, если первый не найдётся Позвоните в посольство Украины в стране куда паспорт подавали - возможно тот кто получил ваш паспорт отнёс его туда
-
То в агенства була моя довіреність. Зробити ще один загран і надіслати на вклейку знову?
-
Без довіреності ніхто паспорт би не віддав, на мою думку. Є варіант зробити ще один загран
-
Мені взагалі ще нічого не прийшло. Але на мій лист візовий відповів, що паспорт мій забрали 11.10, але невідомо хто, адже агенство не забирали в той день...
-
Агенство переплутало адресатів. А той людині прийшов ваш паспорт.
-
То я через агенство доставку замовила. Вони видають паспорти у конверті ?
-
А ви не перевірили на місці?
-
У когось було таке, що у візовому замість вашого паспориу віддали паспорт іншої людини ?
-
Дякую за допомогу
-
Ну технічні питання я не знаю. В мене такого ніколи не було. Я тільки можу банальні речі порекомендувати. Там типу спробувати зайти з іншого пристрою, або перевірити чи правильно ви написали логін та пароль.
-
Пише :
-
Ніде не прийшла інформація тільки оцей лист в системі і все, отримали цей лист 2 тижні тому. Але сьогодні систему ircc не можу зайти взагалі. Не розумію чого. Якраз думала сьогодні все подати бо є час , шкода що система не працює
-
На емейл по ідеї повинно було прийти. Ну в мене було місяць на це, думаю у вас так само. Ну я цю фігню зробив за один день
-
Спасибо большое. Подскажите пожалуйста, нигде не нашли информацию где посмотреть сроки подачи до когда у нас дедлайн? Либо мы не обратили внимание где это посмотреть. Может вы нам подскажите, спасибо
-
Заходите на сайт IRCC і там обираєте профіль вашого чоловіка. І в самому верху буде така кнопка
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чоловік сестри отримав от такого листа. Сестра вже має візу, по чоловіку прийшов лист і ми не знаємо, Що далі робити. Чи подавати дані окремим листом і куди їх надсилати, чи необхідно створювати якусь заявку, для нас це вперше бо вся наша родина отримувала візи без проблем. Але в зв’язку з тим що чоловік військовий можливо через це запросили додаткові дані. Тепер не знаєм що і як подати, допоможіть, Якщо хтось знає як
-
Здравствуйте. Можете пожалуйста поделиться контактами переводчика, который может оформить перевод переписок для pfl с русского на английский, буду очень благодарна.
-
Добрий час доби !!! Хочу перепитати, може хтось мав таку зміну у кабінеті, я не можу зрозуміти, це відмова чи що ???
2 Feb 2023, 01:21
Post 228294 of 258452
a day ago