Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я каждый день пишу и звоню через день , жду больше 600 дней Вот моя история 🤣
-
Ми стільки листів писали , що вже самим надоїло , а останнє було трішки в грубій формі і от маємо результат 😆
-
Мда) ми то поки їм цілий файл зібрали доказів що вони просили (оці спільні фінанси/поїздки/фотоі тд). Навіть зробили спільну адресу проживання,хоча до цього нам це просто було непотрібно так як у кожного своя квартира
-
Тоді взагалі дуже дивний відбір
-
Мені через тиждень прийшов, чоловік рік і 2 місяці чекає і діти теж😅
-
Вообще не зависит от этого. Пенсионерам без биометрии тоже визы быстро выдавали
-
Та я особисто знаю одного іноземця який з подругою домовились подаватись разом і їм вже давно видали візи (при тому що очевидно без офіційного шлюбу і купи тих доказів,що вони просять у реальних пар)
-
Ну те що вони відбирають молодих, без дітей і бажано не одружених то це факт😁 мені 23, маю вищу освіту та знання англійської мови c2,я не встигла здати біометрію як через декілька днів вже запросили паспорт. Чоловікам в цілому процес довший, а про іноземців то взагалі мовчу
-
Якось дивно, що з посвідкою на проживання приходили запити на протязі місяця , а громадяни України в ждунах
-
Привет Anton! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Скажите пожалуйста,в течение какого срока нужно отправить паспорт на вклейку? Сколько времени дается ?
-
Доброго дня. У вас вийшло вклеїти візу в новий паспорт?
-
Не знаю точно чи змінились наразі правила, але мені прийшов запит літом і я мала їхати через 1.5 тижні на відпочинок на 2 тижні. В мене пройшов цей термін 30 днів, але компанія яка допомагає з візами сказала,що під час війни ці терміни не діють. Тому я відправила свій паспорт їм через 1.5 місяці і все зробили
-
Подскажите пожалуйста, пришел паспорт реквест, есть 30 дней на отправку загранника, а мне надо в ближайшее время выехать из Украины, и как быть ? 🤷🏼♀️🥲
-
Выезжайте, отправляйте с той страны куда летите
-
нет, отправляйте
-
Если в течение 30 дней не успею, будет отказ ?
-
Я жду с 4 апреля 2022 года Ничего не поделать
-
Мои дети ждали 8 месяцев))) я быстро получила. У них все через жопу…
-
Спасибо 🙏🏻
2 Feb 2023, 01:21
about 9 hours ago