Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Потому что только Варшава принимает детские паспорта без запроса.Если родители с визами.
-
Доброго дня. У кого скільки було часу на очікування реквесту після валідації?
-
Добрий день, підкажіть як довго розглядали після надання додаткової інформації про службу?
-
Варшава вклейка Сдал лично по аппоинтменту 1) лист с аппоинтментом от вфс 2) лист от ircc на вклейку 3) пасспорт 4) заполненный косент 5) копия первой паспорта. Заняло минуту.
-
А чому саме в Варшаві?
-
А я на території Туреччини. Візу отримали ще 7 жовтня, на дітей досі чекаємо. У вас два варіанти: або чекати, або їхати у Варшаву
-
Хтось може підказати, переклад свідоцтв нотаріально завірене чи апостиль?
-
У вас с английским полный ноль?Если нет то при получении сообщения всё реально понять.Удачи
-
Я нахожусь на территории Молдовы
-
Интересный ответ конечно ) Хотелось бы примеры,на имейл приходит?
-
Такие, все четыре будут в синим окошечке.И что то английскими буквами будет написано
-
З такою ситуацією тут більшість. Чекають вже місяцями на дітей візи після отримання візи на батьків. У Варшаву можна відправити дитячий паспорт разом зі своїм на вклейку без реквесту. Користуйтесь пошуком по чату тема по кілька разів на день обговорюється
-
У мого чоловіка така ж історія: 2015 відмовила Канада, відмовила 2016 Америка, але реквест вчора отримав! Дуже переживала щодо відмови і цього разу. Мабудь у Вас помітили розбіжності в анкетах, вони цього не люблять, м'яко кажучі, тому необхідно зберігати завжди копії американські і канадські
-
Подавайтесь ещё раз, вам разрешено. Делайте ещё раз анкету как родственник украинца и прилагайте все документы.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, кто отправлял самостоятельно паспорта в Дюссельдорфе, кому можно задать пару вопросов в ЛС? Заранее спасибо.
-
здравствуйте, хотел спросить, какие вообще возможности я имею с этой визой. Можно ли будет поступить в университет, например?
-
Вам нужно заплатить 0 $ и не меньше!
-
Детей нет .
-
Гугл в помощь
-
Кто знает что это за такое прислали?
2 Feb 2023, 01:21
Post 24950 of 258473
about 11 hours ago