Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Пожалуйста
-
visa.vfsglobal.com/deu/en/can/additional-services Тут дівіться на сайті візового центру в Берліні, в які країни відправляють, самостійно забрати можна буде
-
Спасибо
-
И на почту пришло и в личный кабинет!
-
А на почту письмо о сообщениях в личном кабинете пришли на всех 3 детей, или только в личном кабинете? Чтоб знать или мониторить почту, или даходить в личный кабинет.
-
Привіт всім, може хтось відправляв паспорт з Польщі в Берлін, чи відправляють вони паспорт назад, чи тільки особисто забирати?
-
Не знаю, ну вообще у нас у всех в Англии рассматривались заявки!
-
21июня заявка, 28 июня биометрия , 15 августа на мужа, на меня и старшего сына, а сегодня на троих младших детей! Муж и сын уже месяц в Канаде! Теперь и наша очередь к ним лететь!!!!
-
Странно. Это какой офис, интересно, работает по выходным?
-
На мужа, на меня и старшего сына дали ещё 15 августа и пришло помню в воскресенье!
-
Сегодня! В 8 утра смотрели небыло, а в 10:00 пришло!
-
А сколько ждали?
-
Заспокоїв)
-
Вот именно сегодня? В субботу. Или просто сегодня увидели?
-
Ура!!!! Сегодня дали визу детям троим!
-
Доброго дня. В мене така ж ситуація. Підкажіть, будь ласка, як додати документи в системі.
-
Хочу розповісти про свій досвід у питання «вияснення ситуації по моїй анкеті» Наразі чекаю від 15.07 запит на паспорт Написав вже десятки кризових форм та листів на пошту де розглядається моя анкета - відповідь одна і вона автоматична Ходив у посольство де розглядається справа(лондон) Там пояснили що спеціалісти які розглядають справи знаходяться у VFS london. Я перепитав декілька разів стосовно цієї ситуації і вони сказали іди до вфс. Прийшовши до офісу вфс я зміг попроситись на прийом, мені дали номерочок по якому я попав до спеціаліста. Цей працівник перевірив мої дані та статус заявики. І дав чітку відповідь у вас все добре чекайте. На мої питання чи намагання надавити на жалість сказав «система дає анкети сама, і ми іх розглядаєм» Відповідь проста, болісна і зрозуміла - чекайте! Дзвінки на гарячу лінію не дадуть жодних результатів, так як люди які відповідають на гарячій лінії немаєють доступу до ваших анкет в плані прийняття рішень, тільки редагування! Також хочу звернути вашу увагу на те що відмови не дають взагалі, відмову дають лише по одній причині - «коли ви не відповідаєте критеріям програми і все» Також не мені пояснили що не варто дзвони та писати щоб попросити пріоритетний розгляд вашої справи - БО УКРАЇНЦІ ІТАК В ПРИОРИТЕТІ! Немає такого поняття як приоритет приоритетів) Не варто гніватись на те що комусь дають швидче а вам ні Система не ідеальна, такого досвіду вони не мали та не були готові. Адже сервіси не буди готові до такого напливу, згадайте як сайти падали один за одним коли на початку ми всі кинулись подаватись! Тому чекайте і всім буде віза) P.s. Я ще також чекаю на паспорт реквест, моя сім‘я вже в канаді від вересня місяця і це важко бути на відстані. Рекомендую до закріплення😂
-
Если украинские паспорта сохранились, то шансы получить визу есть. Даже если фото во внутреннем паспорте не вклеено. Многие осудят, зато честный ответ😁
-
Ответить вам правду мне не позволяет совесть, а ответить не правда не могу из-за того, что админ тут🤔
-
Обидві Visitor
2 Feb 2023, 01:21
31535/258626
a day ago